ΣΤΙΛ RUNWAYS

Βρεθήκαμε στο ονειρικό backstage του Vassilis Emmanuel Zoulias


MMEINTANI

22 Οκτωβρίου 2016

76-pan-1241.JPG

Παρά την έντονη βροχή, η οποία μας τρόμαξε για λίγο αλλά τελικά μάλλον έφερε γούρι, αφού η επίδειξη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ προσωπικά το απόλαυσα ακόμα περισσότερο μιας και είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο backstage και να ζήσω από κοντά την προετοιμασία.

img_20161022_140400

Μέσα σε έναν δημιουργικό πανικό, μοντέλα, hair stylists και μακιγιέρ ένωσαν τις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα ένα από τα πιο chic catwalks που έχουμε δει. Η S/S 17 Demi collection, με cocktail φορέματα και εντυπωσιακές μακριές τουαλέτες, με άφθονα φλόραλ prints και δαντέλες, μας χάρισε ένα νοητό ταξίδι στην αισθητική της παλιάς Αθήνας αλλά και στο elegant στιλ της Fiona von Thyssen, της γυναίκας που αποτέλεσε την κεντρική έμπνευση για τη συγκεκριμένη συλλογή του Vassilis Zoulias και μάλιστα έδωσε το «παρών» στο μεγάλο φινάλε.

img_8473

Η κολεξιόν συμπληρώθηκε με τα υπέροχα κοσμήματα του Pericles Κοndylatos, ο οποίος με έμπνευση τις βικτοριανές και εδουαρδιανές αναφορές της Fiona, έβαλε την πιο ωραία σφραγίδα στο κομψό στιλ των σύγχρονων πριγκιπισσών που θαυμάσαμε στην πασαρέλα, ενώ η τελική πινελιά δεν ήταν άλλη από τις signature γόβες Vassilis Emmanuel Zoulias. Μικρά έργα τέχνης, στολισμένα με χειροποίητα αξεσουάρ της Apollonia B με ημιπολίτιμους λίθους, χάρισαν στα μοντέλα τα πιο ονειρεμένα βήματα.

Φωτογραφίες: Μαρία Μεϊντάνη

[gallery-709086]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.