ΣΤΙΛ RUNWAYS

Οι 10 μεγαλύτερες τάσεις από τα catwalks για το Φθινόπωρο


MMEINTANI

8 Απριλίου 2017

abaca-585152-101.jpg

Οι πρόσφατες fashion weeks που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδας είναι στο επίκεντρο της προσοχής αυτή την περίοδο, αφού είναι εκείνες που μας έδωσαν μία γεύση του τι θα επικρατήσει όσον αφορά τα trends την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας '17-'18.

Και επειδή όλες μας θέλουμε να θεωρούμαστε άκρως ενημερωμένες fashionistas, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στις 10 μεγαλύτερες τάσεις που ξεχώρισαν από Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι ώστε να ξέρουμε τι θα βλέπουμε γύρω μας τη φθινοπωρινή σεζόν.

[gallery-716576]

Περιληπτικά και πριν δείτε αναλυτικά τα trends στην παραπάνω photo gallery, αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι οι εκρήξεις χρώματος δεν σταματούν ούτε το Φθινόπωρο, με το έντονο ροζ και το ζωηρό κόκκινο να δίνουν ζωντάνια στα looks, με floral μοτίβα και κλασικά prints όπως το tartan να παραμένουν δυνατές τάσεις αλλά και με πιο ιδιαίτερα στοιχεία όπως το disco glam, τα space σύνολα και τα looks με folk αισθητική αλλά και με androgynous στοιχεία να βάζουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στη μόδα του χειμώνα. Απολαύστε τα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.