ΣΤΙΛ RUNWAYS

Prada Resort ’18: Όταν η θηλυκότητα συνάντησε τον δυναμισμό


MMEINTANI

8 Μαΐου 2017

prada-cover.jpg

Λίγες μέρες μετά την απίστευτη κατασκευή του Karl Lagerfeld, ο οποίος κατάφερε να μας ταξιδέψει στην Αρχαία Ελλάδα μέσα από το catwalk του και λίγο πριν το εντυπωσιακό show που αναμένεται να μας παρουσιάσει ο οίκος Louis Vuitton στην Ιαπωνία, η Resort 2018 συλλογή της Prada κατάφερε να κάνει αίσθηση χωρίς καν να απομακρυνθεί από το σπίτι της.

 

 

A post shared by SilviaSerusi (@sil_vi_s) on

"Δεν μου αρέσει ο όρος Resort, ένα show είναι ένα show" δήλωσε η ίδια και αυτή η λογική μας εξηγεί τον λόγο που επέλεξε τη Galleria Vittorio Emanuele II ως το lcoation του show - πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και παλιά shopping malls στον κόσμο, το οποίο δημιουργήθηκε το 1877 και στον πρώτο όροφο στεγάζει το πρώτο πρώτο κατάστημα που άνοιξε ο παππούς της Miuccia Prada, Mario, το 1913.

 

 

A post shared by Prada (@prada) on

Η συλλογή ξεκίνησε με ένα καθαρό νεύμα προς το στοιχείο που πίσω στον χρόνο κατάφερε να γίνει σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου brand και να το βάλει στην πρώτη γραμμή, το μαύρο νάιλον υλικό, μόνο που αυτή τη φορά δεν το είδαμε στα χαρακτηριστικά νάιλον backpacks της Prada, αλλά σε παντελόνια και μπλούζες.

 

 

A post shared by Tamara Kharachoeva (@yesistyle) on

Μίνι φούστες από οργάντζα σε παστέλ αποχρώσεις όπως το ροδακινί, το βιολετί και το ροζ και φορέματα με διαφάνειες και πιέτες στολισμένα με παγιέτες ήρθαν σε μια υπέροχη "κόντρα" με ένα πιο αθλητικό και casual στιλ, συνδυάζοντας τη θηλυκότητα με τον δυναμισμό. Είδαμε αιθέρια φορέματα σε κοντό μήκος να συνδυάζονται με αθλητικά παπούτσια και κάλτσες μέχρι το γόνατο, συνδυασμούς που κατάφεραν να περάσουν το μήνυμα ότι η γυναικεία φύση δείχνει ρομαντική αλλά παραμένει aggressive, δυναμική, ικανή.

 

 

A post shared by Kseniya Rotter (@kseniyarotter) on

Οι μαύρες ζώνες άλλωστε που είδαμε να στολίζουν τη μέση σε αρεκτά από τα looks της συγκεκριμένης κολεξιόν θέλησε να επικοινωνήσει ακριβώς αυτό: μια νότα δυναμισμού μπορεί να υπάρχει ακόμα και εκεί που κανείς δεν θα το περίμενε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.