ΣΤΙΛ RUNWAYS

#ParisHauteCouture: Μας μάγεψε και πάλι ο οίκος Chanel


MMEINTANI

4 Ιουλίου 2017

cover96616.jpg

Διαβάστε ακόμα:

Ο Karl Lagerfeld έστησε μια μικρή Ελλάδα για το catwalk της Chanel

Ένα show που κάθε ενημερωμένη fashion lover ονειρεύεται να παρακολουθήσει από κοντά και που ποτέ δεν μας απογοητεύει με το τελικό αποτέλεσμα. Η σημερινή επίδειξη δεν αποτέλεσε εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα και εννοείται ότι άφησε για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις - μετά από τα σύνολα που είδα μέχρι και εγώ θα φορούσα ταγιέρ, τόσο μοντέρνα και σύγχρονα μου φάνηκαν τα looks επάνω στο catwalk.

Μετά την Ακρόπολη, ήρθε ο Πύργος του Άιφελ

Ο Karl Lagerfeld έχουμε πει επανειλημμένως ότι κάθε μα κάθε φορά μας εκπλήσσει με το σκηνικό που δημιουργεί για τα shows του. Μετά την πρόσφατη μετατροπή του Grand Palais σε πιστό αντίραφο της Ακρόπολης, σήμερα σειρά είχε το πιο σπουδαίο Γαλλικό αξιοθέατο, ο Πύργος του Άιφελ. Θα το χαρακτηρίζαμε και λίγο inception το όλο concept, δε νομίζετε; #ChanelTower

Το σήμα-κατατεθέν

Όλα τα μοντέλα φορούσαν καπέλο και, φυσικά, πέρλες. Δύο trademarks της ίδιας της Gabrielle Chanel, η οποία φρόντισε να τα εξελίξει σε σήμα-κατατεθέν του ονόματός της και του brand.

Το ταγιέρ γίνεται ροκ

Και συνδυάζεται όχι με preppy γόβες αλλά με τα πιο ωραία booties από patent leather. Ο χειμώνας δηλαδή σύμφωνα με τον οίκο Chanel θα είναι και chic και edgy.

Δείτε περισσότερα looks στη gallery που ακολουθεί

[gallery-717142]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.