ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ξέρουμε από τώρα τι θα φοράμε τον χειμώνα


MMEINTANI

11 Ιουλίου 2017

abaca-598987-026.jpg

Η σωστή προετοιμασία είναι το παν άλλωστε και το να γνωρίζουμε από τώρα τι θα φορεθεί μετά το καλοκαίρι, είναι πάντα ένα αβαντάζ, γι' αυτό και παρακάτω θα βρείτε τις 7 τάσεις που ξεχώρισα από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής που μόλις ολοκληρώθηκε στο Παρίσι. Διαλέξτε την αγαπημένη σας ελεύθερα - ο Οκτώβριος δεν αργεί και πολύ.

Το athleisure ακόμα πιο chic

Bomber jackets φορεμένα με sexy δερμάτινα μίνι φορέματα, loose πουλόβερ συνδυασμένα με θηλυκές pencil skirts, όλα ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους και μας δίνουν για μία ακόμη φορά την πιο κολακευτική εκδοχή της τάσης του athleisure.

Διακριτικό sex appeal

Ένα sexy twist είναι απαραίτητο για τις χειμερινές μας εμφανίσεις, μιας και όλα τα ρούχα γίνονται πιο βαριά και καλύπτουν περισσότερο. Ένα διακριτικό άνοιγμα κατά μήκος ενός φορέματος ή μιας φούστας είναι ίσως ό,τι πιο chic & sexy μπορούμε να επιλέξουμε για τη συγκεκριμένη εποχή.

Παιχνίδισμα στη λαιμόκοψη

Η λαιμόκοψη γίνεται πιο παιχνιδιάρικη και δίνει αυτό το έξτρα κάτι που μπορεί να αλλάξει τα πάντα - από ένα σοφιστικέ και preppy ταγιέρ μέχρι μια κατά τα άλλα συνηθισμένη βραδινή τουαλέτα.

Λαμπερές λεπτομέρειες

Από διακριτικές λαμπερές λεπτομέρειες μέχρι το full effect - δηλαδή τα metallics, τα σύνολα του φθινοπώρου ακτινοβολούν και δίνουν μία glam ζωντάνια στις εμφανίσεις μας.

Floral για έντονο ρομαντισμό

Πιο σοφιστικέ από τα φλοράλ της άνοιξης, τα φθινοπωρινά λουλουδάτα μοτίβα έρχονται σε κόνρα με το autumn σκηνικό και γίνονται το κλειδί για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Bold colors για φθινοπωρινά looks

Το φθινόπωρο σε καμία περίπτωση δεν βάζει τα έντονα χρώματα στο mute, αντίθετα, τα εκμεταλλεύεται προκειμένου να προσθέσει ζωντάνια σε μία κάπως άχρωμη εποχή.

Το γκρι ταγιέρ γίνεται statement

Το κλασικό ταγιέρ αλλάζει μορφή και ακολουθεί τη λογική "the bigger, the better". Έντονοι όγκοι στα μανίκια αλλά και στο τελείωμα του σακακιού έρχονται σε κοντράστ με την τονισμένη μέση και δημιουργούν μια σιλουέτα κλεψύδρα μέσα από μια μοντέρνα οπτική.

Διαβάστε ακόμα:
#ParisHauteCouture: Μας μάγεψε και πάλι ο οίκος Chanel

[gallery-717142]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.