ΣΤΙΛ RUNWAYS

Θέλουμε τα ανοιξιάτικα της Victoria Beckham στη ντουλάπα μας


MMEINTANI

10 Σεπτεμβρίου 2017

21436289-746704372188486-4641448054434562048-n-copy.jpg

Θα έχει και τα τρία αυτά στοιχεία και μόλις μας το επιβεβαίωσε η S/S '18 κολεξιόν της Victoria Beckham στο πλαίσιο της New York Fashion Week.

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Εδώ τη βλέπουμε να βοηθάει στο σιδέρωμα λίγο πριν το show

Για ακόμη μια φορά, το δυνατό σημείο της καταξιωμένης Βρετανίδας σχεδιάστριας ήταν το ότι κατάφερε να παρουσιάσει looks που μοιάζουν εντελώς φορέσιμα και η καθεμία από εμάς θα μπορούσε να φορέσει στην καθημερινότητά της.

 

 

A post shared by Supreme Management (@suprememgmt) on

 

Το είπε άλλωστε και η ίδια backstage: "Πλέον το ζήτημα δεν είναι να σχεδιάζεις looks για την πασαρέλα αλλά να σχεδιάζεις μια κολεξιόν που πραγματικά μπορείς να φορέσεις. Δεν υπάρχει τίποτα στη συλλογή που να έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το catwalk ή κάτι που δεν μπορείς να φορέσεις ούτε μπορούμε να το πουλήσουμε".

 

 

A post shared by Trend Bunker (@thetrendbunker) on

 

Η συλλογή είχε απ' όλα: είχε μίντι φορέματα σε ίσια γραμμή με graphic prints σε παστέλ αποχρώσεις, είχε πουκάμισα σε masculine line φορεμένα μέσα από ημιδιάφανες pencil skirts, είχε κοστούμια σε αποχρώσεις ζαχαρωτών που ισορροπούσαν τέλεια ανάμεσα στο αντρικό και το θηλυκό στοιχείο.

 

 

A post shared by Definition PR (@definition_pr) on

 

Και όλα αυτά συνδυασμένα με τις πιο θηλυκές και chic γόβες σε διάφορες γλυκές αποχρώσεις όπως το μοβ, το μπλε και το πράσινο, βάζοντας την πιο δυναμική και παράλληλα γλυκιά πινελιά που ολοκλήρωνε κάθε outfit.

 

[gallery-717466]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.