ΣΤΙΛ RUNWAYS

To show της Rihanna ήταν η δόση αδρεναλίνης που χρειαζόταν το NYFW


Αφροδίτη Σακκά

11 Σεπτεμβρίου 2017

fenty.jpg

Διαβάστε εδώ: Kaia Gerber: Η κόρη της Cindy Crawford κάνει το ντεμπούτο της στο catwalk

Το σκηνικό περιλαμβάνει βουνά από άμμο σε millennial pink απόχρωση και τρεις stuntmen με moto-corss ανοίγουν το show με εναέριες στροφές 360 μοιρών, πριν το πρώτο μοντέλο κάνει την είσοδό του στο catwalk. Παίρνοντας υπόψην τα shows που προηγήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Rihana έδωσε στο NYFW αυτό που τόσο είχε ανάγκη: ένταση. 

Άνδρες και γυναίκες μοντέλα περπάτησαν ανάμεσα στα ροζ βουνά, λανσάροντας μία updated εκδοχή του athleisure trend, ενισχυμένη από ολόσωμες φόρμες κατάδυσης, ποδηλατικά σορτς, μαγιό με 80s αέρα και ψηλά κοψίματα και cropped φούτερ. Neon αποχρώσεις, μεγάλα φερμουάρ, adjustable λουράκια, διάφανα cover ups, μανίκια με lace up λεπτομέρειες και oversized parkas -μπορεί η συλλογή να είχε εμφανές biker και surf theme, αλλά δεν έλειπε η δόση goth θυληκότητας, στοιχείο και των προηγούμενων collections της Rihanna.

Τα αξεσουάρ ήταν πιο πειραματικά από ποτέ - σαγιονάρες-stiletto συμπληρωμένες από χοντρά λουράκια στον αστράγαλο και mules σε neon αποχρώσεις, ενώ τα γνωστά creepers του brand έλαβαν φρέσκο update σε μποτάκια. Οι ψηλές μπότες πάνω απ' το γόνατο "φώναξαν" Rihanna σε εξίσου updated, δερμάτινη version και biker print. Γυαλιά ηλίου με καθρέπτες σε moto cross στιλ συμπλήρωσαν το look της Kaia Gerber -στο τρίτο της show για το πρώτο της Fashion Week- ενώ η Adriana Lima έκλεισε το show με jumpsuit σε μπλε και λευκές αποχρώσεις σε συνδυασμό με έντονα ροζ μποτάκια.

Κι επειδή μιλάμε για τη Badgal RiRi, η σχεδιάστρια δεν θα μπορούσε να αρκεστεί σε κάτι λιγότερο για το φινάλε, στο οποίο ανέβηκε σε μία από τις μηχανές (μαζί με τον οδηγό της) και έκανε τον γύρο του catwalk. Προφανώς.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την collection της Victoria Beckham στο NYFW για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018

[gallery-717466]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.