ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ralph Lauren: Ένα γκαράζ, πολλά αυτοκίνητα και η αποθέωση του γκρι


MMEINTANI

14 Σεπτεμβρίου 2017

ralph-lauren-wss18-003-copy.jpg

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του στον χώρο της μόδας, ο Αμερικανός designer επέλεξε αυτό το απρόσμενο venue εξηγώντας πως «Τα αμάξια μου πάντα με ενέπνεαν. Τα βλέπω ως μια μορφή τέχνης εν κινήσει».

Κάτι που έγινε αντιληπτό από όλους, παρατηρώντας τα looks που παρουσίασε, με λεπτομέρειες όπως trenchcoats σε λαμπερό κόκκινο που θύμιζε αμάξι της Ferrari και παγιέτες σε λαμπερό γκρι χρώμα. Τη δυναμική όμως που διαθέτουν τα συλλεκτικά αυτοκίνητά του την απέδωσε μέσα από το φανταστικό tailoring που είχαν όλα τα outfits.

Με την αντρική κολεξιόν να κινείται σε αυστηρές γραμμές και τη γυναικεία να ακολουθεί την ίδια ακριβώς λογική, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δικαίως θεωρείται ο κυρίαρχος του power dressing.

Κάτι που έγινε φανερό και μέσα από το front row που έδωσε το «παρών» όπου ανάμεσα σε πολλές celebrities βρέθηκε και η Diane Keaton, την οποία ο Ralph Lauren είχε ντύσει για την ταινία Annie Hall, με ένα εμβληματικό στιλ σε androgynous λογική που έμεινε στην ιστορία της μόδας και του κινηματογράφου.

[gallery-717500]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.