ΣΤΙΛ RUNWAYS

Το μεγαλύτερο trend από την Milan Fashion Week


MMEINTANI

23 Σεπτεμβρίου 2017

fendi-wss18-009-copy.jpg

Ένα από αυτά λοιπόν είναι και η pencil skirt. Το ρούχο που όλες μας έχουμε συνδυάσει με τα σύνολα για τη δουλειά και με πιο αυστηρό και συντηρητικό στιλ, κάνουμε όμως ένα μικρό λάθος καθώς μπορεί να αλλάξει εύκολα ύφος και να φορεθεί παντού, αρκεί να κάνουμε σωστούς συνδυασμούς.

Την pencil φούστα την είδαμε στα περισσότερα από τα catwalks της Milan Fashion Week και μάλιστα σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Από την κλασική βερσιόν της στην πασαρέλα των Prada και Max Mara μέχρι πολύ πιο εκκεντρικές σε μεταλλιζέ αποχρώσεις ή από διαφάνειες, όπως είδαμε στην πασαρέλα του No21, οι φούστες σε αυτό το στιλ έκαναν δυναμική την παρουσία τους και τόνισαν το στοιχείο της θηλυκότητας.

[gallery-717556]

Αντλώντας λοιπόν έμπνευση από τα catwalks της παραπάνω photo gallery, σκεφτείτε πώς μπορείτε φέτος τον χειμώνα να φορέσετε την πολύ θηλυκή αυτή φούστα ακόμα και εκτός γραφείου, ακόμα και με sneakers ή με πιο casual T-shirts από πάνω. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει.

Δείτε ακόμα από Milan Fashion Week

Giorgio Armani: Ένα catwalk που έμοιαζε με κίνημα τέχνης

[gallery-717555]

Gucci S/S 2018: Η αποθέωση του μαξιμαλισμού

[gallery-717538]

Τα μοντέλα του Moschino μεταμορφώθηκαν σε λουλούδια

[gallery-717549]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.