ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Naomi Campbell έκλεισε αυτό το fashion show με ένα look εμπνευσμένο από τη πριγκίπισσα Diana


Αφροδίτη Σακκά

29 Σεπτεμβρίου 2017

000-sw76d.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Donatella έκλεισε τη MFW με ένα επικό reunion των Supermodel των 90’s

Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας ένα blazer με λεπτομέρειες από βολάν και cropped κολάν spandex, που περιλάμβαναν το logo "Off." To look της Campbell, μαζί με ολόκληρη την ανοιξιάτικη συλλογή Off-White, ήταν επηρεασμένο από τη πριγκίπισσα Diana. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, o creative director, Virgil Abloh, αποκάλυψε πως αυτή η σεζόν θα αποτελούσε φόρο τιμής στο στιλ της πριγκίπισσας, συμπέφτοντας μαζί με την επέτειο 20 χρόνων από τον θάνατό της τον Αύγουστο που πέρασε. Όσο για το look της Naomi, συνδύαζε την αγάπη της Diana για τα σακάκια, αλλά και την προτίμησή της σε casual αθλητικά ρούχα.

[gallery-717608]

Το moodboard του Abloh για τη collection περιλάμβανε οκτώ από τα πιο ξεχωριστά looks της Diana, με ονόματα όπως: Charity, Mom, Being a Princess, Night, Young Diana, Countryside Girl, Casual και Jogging. Φαίνεται πως της Campbell ήταν κάτι μεταξύ "Jogging" και "Princess."

 

" one woman, 40 @off____white looks in the works come september "

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @virgilabloh στις

Αφού η Naomi έκλεισε το show, πόζαρε με τον σχεδιαστή, Vigil Abloh και του έδωσε συγχαρητήρια λίγο αργότερα στο Twitter:

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν αναδημιουργήσαμε τα πιο iconic looks της πριγκίπισσας Diana

[gallery-717431]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.