ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα χρώματα που θα φοράμε το 2018


MMEINTANI

30 Σεπτεμβρίου 2017

victoria-beckham-awss18-005-copy.jpg

Ένα βασικό στοιχείο λοιπόν των ανοιξιάτικων εμφανίσεων είναι πάντα το χρώμα και, στα shows που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, είδαμε προτάσεις που εύκολα φοριούνται στην καθημερινότητα.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Diane von Fürstenberg Spring/Summer 2018

Μετά το πολύ έντονο κόκκινο του χειμώνα (το οποίο ήδη βλέπουμε παντού), η μετάβαση στην άνοιξη γίνεται μέσα από πορτοκαλί σύνολα, από το πιο έντονο και φωτεινό μέχρι το chic μουσταρδί.

ΚΙΤΡΙΝΟ

Carolina Herrera Spring/Summer 2018

Ακόμη πιο τολμηρή επιλογή από το πορτοκαλί, το κίτρινο χαρίζει εκτυφλωτικά looks και βάζει μια πινελιά χαράς και ζωντάνιας σε κάθε εμφάνιση, ανάλογα με το πόση δόση από αυτό το χρώμα θα επιλέξουμε.

BLUSH PINK

Topshop unique Spring/Summer 2018

Το ροζ της άνοιξης είναι ρομαντικό και θυμίζει κάτι από πούδρα, ενώ μας βάζει στο mood για την επόμενη και πιο έντονη εκδοχή του όσο βαδίζουμε προς το καλοκαίρι.

ΕΝΤΟΝΟ ΡΟΖ

Tom Ford Spring/Summer 2018

Η πιο έντονη εκδοχή του ροζ, όπως είπαμε παραπάνω, δηλώνει και για την επόμενη χρονιά δυναμική παρουσία στο ντύσιμό μας και δίνει έναν αρκετά girly αλλά ταυτόχρονα fashion forward χαρακτήρα στα looks μας.

POWDER BLUE

Michael Kors Spring/Summer 2018

Το αντίπαλο δέος του ροζ που όμως παραμένει και αυτό το ίδιο θηλυκό και ρομαντικό. Το παιδικό μπλε, χαρατηρίζεται περισσότερο ως απαλό σιέλ και δίνει έναν αέρα φρεσκάδας μετά τα βαριά και σκούρα χειμωνιάτικα σύνολα.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ 2018

[gallery-717613]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.