ΣΤΙΛ RUNWAYS

Πώς είναι να σχεδιάζεις την πρώτη σου κολεξιόν;


MMEINTANI

4 Οκτωβρίου 2017

mg-6840.jpg

Γεμάτη όρεξη, ενθουσιασμό αλλά και πολύ άγχος, μου μίλησε για το πώς νιώθει που πλέον αποτελεί μέλος μιας ελληνικής εταιρίας που όλες οι γυναίκες αγαπάμε εδώ και χρόνια και που οι περισσότερες από εμάς θα θέλαμε να γνωρίσουμε εκ των έσω. Κάτι που της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει και το απολαμβάνει όσο περισσότερο γίνεται.

Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία του να σχεδιάζεις την πρώτη δική σου κολεξιόν;

«Είναι πολύ περίεργο, δε νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Νομίζω όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω σιγά σιγά την ευκαιρία που μου δόθηκε. Υπάρχει βέβαια αρκετό άγχος αλλά και τεράστια ανυπομονησία για να δω τα ρούχα».

Η όλη διαδικασία, από τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή;

«Υπάρχει πολλή δουλειά σε όλο αυτό. Δεν είναι δηλαδή όπως ενδεχομένως νομίζει ο περισσότερος κόσμος, ότι έρχεσαι, σχεδιάζεις ένα ρούχο και τελείωσε. Ειδικά επειδή αυτή η συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Toi&moi, πρέπει να είναι ρούχα φορέσιμα, που δεν θα εμποδίζουν τις κινήσεις και δεν θα μας περιορίζουν. Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, υπάρχουν τα προσχέδια, τα sketches για τα πατρόν, η επιλογή των κατάλληλων υφασμάτων - μια διαδικασία που απαιτεί αρκετή δουλειά. Γενικά είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα αλλά απαιτητική διαδικασία, όμως επειδή το αγαπώ πολύ όλο αυτό, δεν μου φαίνεται καθόλου κουραστικό».

«Μου φαίνεται άκρως ενδιαφέρον το να έχεις μία ιδέα στο μυαλό σου και σιγά σιγά να τη βλέπεις να υλοποιείται. Είναι κάτι το οποίο το έχεις σκεφτεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και με τον καιρό το βλέπεις να γίνεται πραγματικότητα μπροστά σου. Βασικά αυτή είναι και η πρόκληση και επειδή σαν άνθρωπος είμαι αρκετά τελειομανής, τη βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αυτή τη διαδικασία. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα ξυπνήσω μια μέρα και θα κάνω ακριβώς αυτό που μου αρέσει».

Η συνεργασία με την Toi&moi, ένα ελληνικό brand που αγαπάμε όλες εδώ και χρόνια, είναι κάτι σαν όνειρο που πραγματοποιείται;

«Είναι τόσο καλοί όλοι τους. Από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω σαν μέλος της οικογένειας της Toi&moi, ένιωθα ότι είμαστε μαζί σε όλο αυτό. Από την αρχή βρίσκονται δίπλα μου σε ό,τι κι αν χρειάζομαι, σε όποια απορία κι αν έχω. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνεις το ξεκίνημά σου έχοντας δίπλα σου κάποιον που σε στηρίζει με αυτόν τον τρόπο, ειδικά όταν πρόκειται και για ένα ελληνικό brand που έχει αποδείξει την αξία του στον χώρο της μόδας».

Σε μία εβδομάδα θα συναντήσουμε και πάλι την Ευγενία στις εγκαταστάσεις της Toi&moi και θα έχουμε την ευκαιρία για ένα sneek peak στα πρώτα δείγματα της συλλογής. Stay tuned...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.