ΣΤΙΛ RUNWAYS

EvgeniaForToiMoi: Το νέο ταλέντο του fashion design στο Hautes Grecians


MMEINTANI

20 Νοεμβρίου 2017

evgenia-dimopoulou-for-toi-moi-3296360.jpg

To catwalk που μας προκάλεσε τη μεγαλύτερη συγκίνηση καθώς η Ευγενία Δημοπούλου είναι το κορίτσι που αναδείχτηκε μέσα από κλειστό διαγωνισμό του Jenny.gr ως το New Fashion Talent της Toi&moi.

[gallery-717756]

Η Ευγενία βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο backstage του Hautes Grecians, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και, έκτοτε, δεν την είδα να απομακρύνεται στιγμή από τα μοντέλα της, από τα looks που με τόση αγάπη σχεδίασε, από τα αξεσουάρ που θα τα συνόδευαν...

Μαζί με την οικογένεια της Toi&moi βρισκόταν σε έναν δημιουργικό πυρετό προετοιμασίας, κάνοντας επιδιορθώσεις, επιβλέποντας την προετοιμασία και, φυσικά, μεταδίδοντάς μας τη θετική της ενέργεια.

[gallery-717757]

Έχοντας παρακολουθήσει το μαγικό αυτό ταξίδι της με κάθε λεπτομέρεια, από το πώς είναι να γεννιέται ένα concept στο μυαλό σου, μέχρι την παραγωγή μιας συλλογής αλλά και την προετοιμασία του πρώτου σου fashion show, ο ενθουσιασμός και η χαρά μας όταν είδαμε όλο αυτό το project να παρουσιάζεται μπροστά μας ήταν κάτι παραπάνω από έντονη.

Το αποτέλεσμα, εκρηκτικό. Μια συλλογή από 12 looks εμπνευσμένα από τα φώτα της Αθήνας, από τα κτίρια του ιστορικού κέντρου και από τις παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές, παρουσιάστηκαν μπροστά στους guests του Hautes Grecians μέσα από ένα urban chic πρίσμα τόσο μοντέρνο, νεανικό και δυναμικό που κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να χαρίσει το πολυπόθητο χειροκρότημα σε ένα κορίτσι που μόλις τώρα ξεκινάει το ταξίδι του στον μαγικό χώρο του fashion design.

[gallery-717817]

Και το οποίο προβλέπεται λαμπρό, αν κρίνουμε από τα looks που είδαμε στο catwalk, τα οποία πλέον μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα της Toi&moi αλλά και στο e-shop του brand. Εμείς έχουμε διαλέξει ήδη τα αγαπημένα μας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.