ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τι θα φορούσαμε και τι όχι από το catwalk του Giambattista Valli


MMEINTANI

23 Ιανουαρίου 2018

25024472-178989579356016-8791790637503479808-n.jpg

Ο Giambattista Valli κατάφερε και φέτος να τραβήξει τα βλέμματα και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 5 τάσεις που ξεχώρισα από το catwalk του αλλά και μία που έχουμε κουραστεί λίγο να βλέπουμε.

60s VIBES

Το μίνι μήκος στα φορέματα σε συνδυασμό over the knee boots είναι μια τάση που βλέπουμε ήδη φέτος και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε και την Άνοιξη του 2018.

BOLD COLORS

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ακολουθήσουμε μια total λογική στο ντύσιμό μας και ταυτόχρονα να τραβήξουμε τα βλέμματα.

TAKE A BOW

Μια χαριτωμένη λεπτομέρεια που μπορεί να προστεθεί ακόμη και σε ένα απλό ή λίγο πιο σοβαρό φόρεμα, παντελόνι ή σακάκι και να το κάνει αυτόματα πιο ιδιαίτερο.

RUFFLES

Τον χειμώνα τα φορέσαμε σε πιο σκούρες αποχρώσεις, την άνοιξη όμως βρίσκουν και πάλι τον πραγματικό τους εαυτό αφού ντύνονται σε ονειρεμένα παστέλ και προσθέτουν τον ρομαντισμό που χρειάζεται πού και πού το στιλ μας.

THE NEW FLORALS

Τα απλικαρισμένα λουλούδια γίνονται η πιο μοντέρνα εκδοχή του φλοράλ για φέτος και πρόκειται να δώσουν διαφορετική και πολύ πιο ενδιαφέρουσα νότα στα spring looks μας.

Και κάτι που δεν...

Τα κλασικά pieces που μας έχει συνηθίσει ο Ιταλός σχεδιαστής με μεγάλες δόσεις από ταφτά και τούλι, μοιάζουν μεν ιδανικά για πασαρέλα και υπηρετούν εξαίσια τη λογική της Haute Couture αλλά έχει φτάσει να αποτελεί κάτι τόσο αναμενόμενο και μη φορέσιμο - κάτι μου λέει βέβαια ότι κάτι παραπλήσιο θα δούμε σύντομα σε κάποιο κόκκινο χαλί, αλλά θα θέλαμε να δούμε και μια λίγο πιο ήσυχη εκδοχή του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.