ΣΤΙΛ RUNWAYS

Τα μοντέλα της New York Fashion Week μόλις κέρδισαν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί


MMEINTANI

8 Φεβρουαρίου 2018

jason-wu-bfwss18-14.jpg

Όποιος έχει βρεθεί έστω και μία φορά στο backstage μιας επίδειξης μόδας, γνωρίζει καλά τον πανικό που επικρατεί, με τους σχεδιαστές να τρέχουν πανικόβλητοι για να προλάβουν τα πάντα να είναι εντάξει, με κομμωτές και μακιγιέρ να βάζουν τις τελευταίες πινελιές και με μοντέλα να αλλάζουν ρούχα σε χρόνο DT. Σε ανοιχτό χώρο, μπροστά σε όλους.

Διαβάστε ακόμα:
Τι περιμένουμε στο New York Fashion Week για το Φθινόπωρο 2018

Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί στη φετινή NYFW, μιας και το Council of Fashion Designers of America αποφάσισε πως τα μοντέλα θα έχουν τον δικό τους διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να αλλάζουν τα looks για κάθε catwalk. Αυτό συνέβη μετά από τις αλλεπάλληλες ανησυχίες των μοντέλων για το γεγονός πως έτσι τους στερούν κάθε ιδιωτικότητα μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από την ώρα που αλλάζουν ρούχα, σα να είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό να βγάζουν τα ρούχα τους μπροστά σε ολόκληρα επιτελεία ανθρώπων.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι σίγουρα groundbreaking γεγονός και ελπίζουμε να εφαρμοστεί όχι μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά και στις υπόλοιπες Μητροπόλεις της μόδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.