ΣΤΙΛ RUNWAYS

6 τάσεις που θα φοράμε το φθινόπωρο 2018


Αφροδίτη Σακκά

5 Αυγούστου 2018

valentino_waw1819_130.jpg

Μπορεί ακόμα οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, αλλά το φθινόπωρο δεν είναι και τόσο μακριά. Γι΄αυτό είναι μία καλή στιγμή να ρίξουμε μία ματιά στις φετινές φθινοπωρινές τάσεις, έτσι ώστε να είμαστε στιλιστικά προετοιμασμένες. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα trends της ερχόμενης σεζόν, με βάση τις πασαρέλες σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, οι οποίες δείχνουν ένα μεγάλο comeback της δεκαετίας του 1980, με έντονη έμφαση στις εκκεντρικές γραμμές, στα metallics και στο ανδρόγυνο look. 

Τα καρό prints κάνουν ξανά την εμφάνισή τους και αυτό το φθινόπωρο, ενώ οι oversized σιλουέτες υπόσχονται άνετες και κομψές εμφανίσεις. Τα florals δεν περιορίζονται στην άνοιξη, αλλά τα βλέπουμε σε αέρινα maxi φορέματα και ενδιαφέρουσες γραμμές και κοψίματα. Το δέρμα και το PVC εμφανίζονται σε παλτό και καπαρντίνες, ενώ κοστούμια και φορέματα παίρνουν μία φουτουριστική ανανέωση. Τέλος, το λευκό αποτελεί κεντρικό σημείο μίας μινιμαλιστικής φθινοπωρινής προσέγγισης σε maxi φορέματα και φούστες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.