ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Tory Burch μας κάνει να θέλουμε να σπουδάσουμε τέχνη στα 70s


Αφροδίτη Σακκά

11 Φεβρουαρίου 2019

20190210_zaf_p97_245.jpg

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Tory Burch είναι η go-to σχεδιάστρια για οτιδήποτε έχει να κάνει με Upper East Side, preppy looks και προσεγμένες σιλουέτες, κάθε φορά με ένα twist, αναλόγως με τα ενδιαφέροντα και την έμπνευσή της την εκάστοτε περίοδο. Το βασικό στοιχείο που μένει ανέγγιχτο όσο περνούν οι σεζόν, είναι η σταθερή εικόνα ενός Tory Burch girl.

Για το Φθινόπωρο 2019, η Burch χρησιμοποίησε ως πηγή έμπνευσης το εκκεντρικά looks μίας φοιτήτριας καλών τεχνών, συνδυάζοντας τα κλασικά στοιχεία του brand και τη σύγχρονη ματιά που έδωσε το απαραίτητο ενδιαφέρον στα looks της. Συγκεκριμένα, η Burch εμπνεύστηκε από το Black Mountain College, μία πειραματική σχολή για τέχνες που άνοιξε τις πόρτες της το 1933, έκλεισε το 1957 και στο ενδιάμεσο πάραξε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τέχνης που αργότερα επηρέασαν σημαντικά τη σύγχρονη αμερικάνικη τέχνη - πχ. Allen Ginsberg και Willem de Kooning.

Από μπλούζες με λεπτομέρειες από βολάν, floral prints σε φούστες, φορέματα αλλά και στην επένδυση των midi puffer coats, παλτό με έντονες χρωματικές αντιθέσεις και λεπτομέρειες από χρυσό στα κουμπώματα, μέχρι suede πανωφόρια, πλεκτά με patchwork και ριγέ κοστούμια - το Φθινόπωρο 2019 της Burch προορίζεται για τη γυναίκα που γνωρίζει τον εαυτό και τη γκαρνταρόμπα της και προτιμά τα απλά, ready-to-wear κομμάτια με μία δόση fun. Bonus Points: Οι ψηλές μπότες με artistic γεωμετρικά prints.

Δείτε τα αγαπημένα μας looks από το catwalk της Tory Burch για το Φθινόπωρο 2019 στη gallery:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.