ΣΤΙΛ RUNWAYS

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν της σεζόν -Το go-to παντελόνι ανανεώνεται


Μάρθα Κουμπάνη

26 Σεπτεμβρίου 2019

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν της σεζόν -Το go-to παντελόνι ανανεώνεται

Tα runways για το φθινόπωρο του 2019 ήταν γεμάτα με συναρπαστικές τάσεις, από slouchy κοστούμια, σε utility σιλουέτες και από πολυτελή δερμάτινα κομμάτια σε αποχρ΄ψσεις όπςω το φιστικί.
 Ωστόσο το δύσκολο κομμάτι είναι να οργανώσουμε τα τζιν στην ντουλάπα μας. Γι αυτό εξετάζουμε όλα τα νέα trends στα τζιν του φθινοπώρου. Η αγάπη μας άλλωστε για αυτό το παντελόνι δεν χωράει σε κανένα άρθρο μόδας.
Για αυτή την σεζόν υπήρξαν ανανεωμένα σχέδια, από τις γραμμές που επιμηκύνουν τα πόδια, αλλά και high waisted, όπως και πλούσιες αποχρώσεις indigo.

Το total denim επιστρέφει και αυτό για να φέρει κάτι από την μποέμ ατμόσφαιρα των 70s στα look μας.
 Στον οίκο Chloé αμάνικα γιλέκα συνδυάστηκαν με boot cut, ο Dior παρουσίασε  combos με denim πουκάμισα και πλισέ μίντι φούστες, ενώ ο Lemaire δημιούργησε μια κομψή εμφάνιση, με μακρυμάνικο top denim και straight jeans.
 Εάν είστε πρόθυμες να τα δοκιμάσετε όλα (και πολύ καλά θα κάνετε) κάντε scrolldown για να δείτε τις top τάσει στα τζιν απευθείας από τα runways.

 1. Skinnies

jenny.gr

2. Cuffed

jenny.gr

 3. ’70s Boot-Cut

jenny.gr

4. Indigo Blue 

jenny.gr

5. Total Denim 

jenny.gr

6. Culottes

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.