ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Zendaya μιλάει στο Jenny για τη νέα συλλογή Tommy X Zendaya σε συνεργασία με τον Tommy Hilfiger


Μάρθα Κουμπάνη

7 Οκτωβρίου 2019

Η Zendaya μιλάει στο Jenny για τη νέα συλλογή Tommy X Zendaya σε συνεργασία με τον Tommy Hilfiger

Το TOMMYNOW "See Now, Buy Now" event, για το Φθινόπωρο 2019 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο θρυλικό Apollo Theater και παρουσίασε τη συλλογή Tommy X Zendaya που σχεδιάστηκε από τον Tommy Hilfiger μαζί με την παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών, Zendaya.

jenny.gr

«Είμαστε περήφανοι που κάθε φορά δημιουργούμε ένα show που είναι πάντα διαφορετικό από αυτά που γνωρίζει η βιομηχανία μας και τον σημαντικό σκοπό που υποστηρίζει. Ενθουσιάστηκα αμέσως από την πρόταση της Zendaya να πραγματοποιηθεί το TOMMYNOW στο Χάρλεμ καθώς συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχικότητα, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά τόσο της συνεργασίας μας όσο και στο DNA του brand μας», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.
Η Zendaya απαντά στις ερωτήσεις μας, τόσο για τη σχέση της με τη μόδα όσο και για την νέα της συλλογή Tommy X Zendaya για το Φθινόπωρο 2019.

jenny.gr

Ποια είναι τα αγαπημένα σου κομμάτια από την Tommy X Zendaya συλλογή για το Φθινόπωρο 2019;

Ειλικρινά, μου αρέσει όλη η συλλογή αλλά, αν έπρεπε να επιλέξω, θα ξεχώριζα τα tailored κοστούμια, το polka dot tie-neck φόρεμα, και το λεοπάρ παλτό με faux-fur.


Τι σου έμαθε η πρώτη συλλογή για την Άνοιξη 2019 που εφάρμοσες στη συλλογή για το Φθινόπωρο 2019;


Έμαθα περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία σχεδιασμού και επίσης, το πώς να είμαι πιο αποτελεσματική στα διάφορα στάδια της ανάπτυξη του προϊόντος.


Ποιες είναι οι γυναίκες που έχουν επηρεάσει τη ζωή σου;


Οι γυναίκες στην οικογένειά μου με εμπνέουν περισσότερο. Οι δύο γιαγιάδες μου, η μαμά μου, οι θείες μου και οι αδελφές μου παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου.


Τι σε ενέπνευσε να χρησιμοποιήσεις prints με αστέρια αυτή τη σεζόν;


Θέλαμε να βρούμε κάτι που να συνδέεται με την προηγούμενη συλλογή (Άνοιξη 2019) και θεωρήσαμε ότι τα prints με αστέρια θα ήταν μια ωραία συνέχεια του ζωδιακού θέματος.

jenny.gr


Ποιο ήταν το πιο διασκεδαστικό κομμάτι στη δημιουργία της συλλογής;


Το πιο διασκεδαστικό μέρος στη δημιουργία αυτής της συλλογής είναι που πειραματίστηκα με διαφορετικά prints και κλίμακες, καθώς και με την μίξη τους. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι φρέσκο που οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν στην καθημερινή τους ζωή.


Πως αντιδράς όταν βλέπεις τους φανς σου να φορούν κάποιο κομμάτι της συλλογής σου;


Αισθάνομαι τιμή όταν βλέπω τους φανς μου να φορούν κομμάτια από τη συλλογή μου. Σχεδίασα αυτή τη συλλογή γι 'αυτούς, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που την φορούν!


Τι ρόλο έχει παίξει η μόδα στη καριέρα σου;


Με βοήθησε πραγματικά ώστε να γίνω η γυναίκα που είμαι σήμερα. Το έχω πει ξανά ότι δεν έχω μόνο ένα "στιλ", αλλά χρησιμοποιώ τη μόδας ως μέσο για να πω μια ιστορία. Ο Law Roach, που είναι ο στυλίστας μου, και εγώ, πάντα διασκεδάζουμε όταν δημιουργούμε τις διαφορετικές «περσόνες» στα looks μου, και μου αρέσει πολύ να εμφανίζομαι στην οθόνη ή στο κόκκινο χαλί με κάτι απροσδόκητο.

jenny.gr

Η δεύτερη συλλογή Tommy X Zendaya είναι ένας εορτασμός των iconic silhouettes των 70’s σε συνδυασμό με τη κλασική American cool κληρονομιά του Tommy Hilfiger. Η μονοχρωματική παλέτα μπλέκει το έντονο μπορντό και τα μεταλλικά χρώματα, ενώ η μίξη των prints και των πουά δίνουν ένα απρόσμενο twist στις σιλουέτες και στο scarf dressing.

Κρεμ δερμάτινα, faux γούνες και πλούσια βελούδα με ασημένιες μεταλλικές λεπτομέρειες δίνουν μία πολυτελή πινελιά. Η sartorial ραπτική και τα houndstooth καρό αναβαθμίζουν την αιώνια καμπαρντίνα, το narrow-waist blazer και το wide-legged παντελόνι. Τα γραφικά με τους αστερισμούς, τα snow leopard-look και snake-look prints δίνουν μία παιχνιδιάρικη διάσταση στις maxi φούστες και στα wrap φορέματα. Από ρούχα και αξεσουάρ έως μαγιό και εσώρουχα, η συλλογή Tommy X Zendaya για το Φθινόπωρο είναι δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, επαναπροσδιορίζοντας τα στιλ που καθορίζουν την εποχή με μία τολμηρή οπτική.

jenny.gr

Η γυναικεία συλλογή Tommy X Zendaya για το Φθινόπωρο 2019 είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης από σήμερα 7 Οκτωβρίου (tommy.com).
Δείτε τη συλλογή:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.