ΣΤΙΛ RUNWAYS

Το κομμάτι που θα κάνει τα παλιά σας ρούχα να δείχνουν updated και in fashion


Μάρθα Κουμπάνη

3 Δεκεμβρίου 2019

Το κομμάτι που θα κάνει τα παλιά σας ρούχα να δείχνουν updated και in fashion

Εάν το στιλ των σταρ και fashion influencers μας έχει διδάξει οτιδήποτε με το πέρασμα του χρόνου, είναι ότι ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ αρκεί να για απογειώσει ένα σύνολο.
Για όλες εκείνες τις φορές που αισθανθήκατε ότι τα ρούχα σας δείχνουν παλιά ή βαρετά, έχουμε το τέλειο στιλιστικό τρικ. Το μοναδικό κομμάτι που μπορεί με μία κίνηση να αναβαθμίσει κάθε look είναι μια ζώνη. Kαι τι πιο stylish και φρέσκο από μία westem belt. Ξέρετε από αυτές με τις εντυπωσιακές σκαλιστές αγκράφες από ασήμι ή μπρούτζο, τα τρουκς, και τα τιρκουάζ που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Tα runways τόσο για το χειμώνα όσο και για την ερχόμενη άνοιξη είναι η απόδειξη πως η προσθήκη μα ς τέτοιας ζώνης θα κάνει κάθε εμφάνιση μοντέρνα, με μποέμ αέρα.

jenny.gr

Η άνοδος τους ξεκίνησε λίγα μόλις χρόνια πριν όταν η Kendall Jenner φόρεσε μια στο Coachella το 2015 και έκτοτε έχει κατακτήσει τος δρόμους και τις πασαρέλες. Προσθέστε την πάνω από ένα μάξι φόρεμα, το ντένιμ παντελόνι σας ή ακόμα και το blazer!

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.