ΣΤΙΛ RUNWAYS

Christian Siriano S/S'21: Η εφτά μηνών έγκυος Coco Rocha έκλεισε το show με μια βουτιά στην πισίνα


Μάρθα Κουμπάνη

18 Σεπτεμβρίου 2020

Christian Siriano S/S'21: Η εφτά μηνών έγκυος Coco Rocha έκλεισε το show με μια βουτιά στην πισίνα

Η νοσταλγία είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί τη σημερινή εποχή. Με την απομόνωση πολλών ανθρώπων στο σπίτι, το δέλεαρ της μνήμης είναι κατανοητό. Αν κάποιος φαίνεται να το αισθάνεται έντονα, είναι ο σχεδιαστής Christian Siriano.

Ο fashion designer ήταν ένας από τους πρώτους στη Νέα Υόρκη που μετέτρεψε το στούντιο του σε εγκατάσταση δημιουργίας μασκών. Η ομάδα έχει κατασκευάσει και δωρίσει σχεδόν ένα εκατομμύριο μάσκες μέχρι στιγμής.

Αυτή τη φορά παρουσίασε τη συλλογή του για την άνοιξη του 2021 στην αυλή του σπιτιού του. Μοντέλα με ψηλά τακούνια από τη συλλογή της Sarah Jessica Parker περπατούσαν πάνω από γέφυρες, πάνω από μια πισίνα και γύρω από το γκαζόν, με το κοινό να τηρεί όλες τις αποστάσεις ασφαλείας. «Ήθελα να είναι μια απόδραση για όλους, να διασκεδάσουν με τη μόδα», είπε ο σχεδιαστής.

Η ομάδα φάνηκε να απολάμβανε τη διαδικασία ενώ τα looks περιελάμβαναν τολμηρές λεπτομέρειες όπως Flamenco ruffles και φτερωτά μανίκια. Η παλέτα κυμαινόταν από πριγκιπικό ροζ μέχρι statement κόκκινες δημιουργίες. Σε πολλά looks αναγραφόταν η λέξη Vote, με τον σχεδιαστή να παροτρύνει το κοινό να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές. Οι ανατρεπτικές φόρμες και όγκοι ήταν παντού, με το τούλι να πρωταγωνιστεί. Είδαμε ακόμα και φορέματα με απλικαρισμένα αγριολούλουδα που μας έκλεψαν την καρδιά, ενώ πολλά από τα μοντέλα φορούσαν καπέλα στο signature στιλ του Siriano.

https://instagram.com/p/CFQajSgF0te/

Το διάσημο μοντέλο Coco Rocha, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, παρά το γεγονό ότι βρίσκεται στον 7ο μήνα, όχι απλά συμμετείχε φορώντας ένα εκπληκτικό, κατακόκκινο gown και killer ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά και έκλεισε το show με μια βουτιά στην πισίνα. Φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του show:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.