ΣΤΙΛ RUNWAYS

Armani Privé: O Giorgio Armani δίδαξε τι θα πει Yψηλή Ραπτική


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιανουαρίου 2021

Armani Privé: O Giorgio Armani δίδαξε τι θα πει Yψηλή Ραπτική

Αφού πέρασε τον περασμένο χρόνο στo σπίτι του στο Forte dei Marmi και στο Broni, ο Giorgio Armani επέστρεψε στo atelier του στις αρχές Ιανουαρίου. «Περπατώντας στο γραφείο μου σε μια κενή πόλη, με αγγίζει συνεχώς η ομορφιά και η ησυχία του Μιλάνου», έγραψε σε ένα email.

Με συγκρατημένη ποίηση, ερμήνευσε μέσα από τη γλώσσα της υψηλής ραπτικής τη νέα γυμνή πόλη που αγαπά. Η συλλογή γυρίστηκε στο palazzo Via Borgonuovo που φιλοξενεί τα ατελιέ. Αρχικά το αγόρασε ως πιθανό σπίτι, αλλά βρήκε ένα σπίτι δύο αριθμούς πιο κάτω στον ίδιο δρόμο λίγο λιγότερο μπαρόκ, λίγο περισσότερο στα πρότυπα του.

«Οι εποχές που ζούμε μας αναγκάζουν να μείνουμε στο σπίτι και να έχουμε μια πολύ περιορισμένη κοινωνική ζωή, αλλά η αναζήτηση για ομορφιά είναι αιώνια», έγραψε ο Armani. "Αυτό είναι το θέμα της συλλογής." Στους γυμνούς δρόμους του Μιλάνου, οραματίστηκε τις υφές της συλλογής του: τούλι, ταφτάς, μετάξι. H collection ήταν "Οmaggio a Milano", ένας φόρος τιμής στο Μιλάνο.

Μια συλλογή σε elegant αποχρώσεις του μπλε, σε μια παλέτα από αριστοκρατικό royal blue, σε μπλε ηλεκτρίκ και μπλε του πάγου. Κοραλλί και μοβ έσπασαν τη μπλε συμφωνία, ενώ το μαύρο και το χρώμα της σαμπάνιας κατάφεραν να ενώσουν όλα αυτά τα στοιχεία αρμονικά μεταξύ τους. Κεντημένα λουλούδια σε εξαιρετικά ντελικάτα cape dresses, σακάκια με έντονους ώμους και βελούδινα παντελόνια ξεχώρισαν.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.