ΣΤΙΛ RUNWAYS

Celine Parade: O Ηedi Slimane παρουσίασε τη νέα του συλλογή σε έναν βασιλικό κήπο


Μάρθα Κουμπάνη

14 Απριλίου 2021

Celine Parade: O Ηedi Slimane παρουσίασε τη νέα του συλλογή σε έναν βασιλικό κήπο

Η μόδα, οι τάσεις και οι συνδυασμοί δεν ήταν ποτέ τόσο ελεύθεροι όσο με τις ψηφιακές επιδείξεις μόδας. Ο οίκος Celine παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή Fall Winter 2021 2022 έξω από το fashion week calendar με ψηφιακό show από τους κήπους André Le Nôtre του Κάστρου Vaux-le-Vicomte, νότια του Παρισιού. Η νέα συλλογή που σχεδιάστηκε από τον Hedi Slimane επαναπροσδιορίζει τους ενδυματολογικούς κώδικες του γαλλικού οίκου και του παρισινού στιλ, σε μια σειρά από πρωτότυπα ρούχα με απρόσμενους συνδυασμούς.

Τα μοντέλα περπάτησαν στους καταπράσινους κήπους που περιστοιχίζουν το κάστρο, φορώντας τα πιο chic & cool σύνολα, σε μία casual παρέλαση. Η συλλογή περιλάμβανε πολλά denim κομμάτια, cozy πλεκτά και militaire blazers.

Tα smart σύνολα oλοκλήρωναν οι πιο πρακτικές και στιλάτες δερμάτινες hobo bags που κάνουν την μεγάλη επιστροφή. Η νεανική συλλογή έκανε αντίθεση με τον μεγαλοπρεπή πέτρινο διάκοσμο στον εξωτερικό χώρο του κάστρου του 17ου αιώνα.

Το soundtrack που συνόδευσε το βήμα των μοντέλων ήταν Un Daydream από την καλλιτέχνη Regina Demina.

Δείτε τα looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS