ΣΤΙΛ RUNWAYS

Moschino: H συλλογή του Jeremy Scott ήταν κυριολεκτικά American bar από τα 50s


Μάρθα Κουμπάνη

1 Ιουλίου 2021

Moschino: H συλλογή του Jeremy Scott ήταν κυριολεκτικά American bar από τα 50s

Ο Jeremy Scott επέστρεψε με την νέα του συλλογή η οποία δεν θα μπορούσε να είναι αδιάφορη. Για το 9λεπτο μιούζικαλ μας μεταφέρει στην Καλιφόρνια του 1950, τότε που τα μεγάλα κινηματογραφικά studios μεσουρανούσαν στο Hollywood και γεννούσαν θρυλικές παραγωγές. Ο Αμερικανός καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Moschino για άλλη μια φορά άφησε την φαντασία του ελεύθερη και έκανε τέχνη.

Η εκρηκτική κοκκινομάλλα Karen Elson εμφανίζεται σε ρόλο σερβιτόρας σε american bar και μας ξεναγεί στα αυθεντικά studio της Universal. «Ήθελα να πάρω τον ενθουσιασμό, τη γοητεία και την ιδιοτροπία όλων των παλιών μιούζικαλ του Χόλιγουντ και να τα χρησιμοποιήσω ως όχημα για να δείξω αυτήν τη συλλογή», δήλωσε ο Jeremy Scott. «Λίγα πράγματα με κάνουν πιο ευτυχισμένο από τη συνάντηση της μόδας και του κινηματογράφου».

Aναπάντεχα δροσεροί συνδυασμοί χρωμάτων, καπέλα, μοντέλα ντυμένα burger και hot dog να κάνουν εντυπωσιακές φιγούρες και γενναίες δόσεις Old Hollywood Glam ήταν μόνο μερικά από όσα είδαμε και μας έφτιαξαν το κέφι.Ήρθαν να επιβεβαιώσουν την καλλιτεχνική ιδιοφυΐα του Jeremy Scott που μοιάζει να έχει μια κρυφή δική του συνταγή: Όχι για σπιτικό παγωτό Σικάγο, αλλά μια συνταγή που μετατρέπει το συναίσθημα της χαράς σε κάτι χειροπιαστό. Σερβίρεται σε πιάτο γόνδολα με μπόλικη σαντιγύ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.