ΣΤΙΛ RUNWAYS

NYFW: H ελληνικής καταγωγής pop star Marina Diamandis στο εκπληκτικό show του Christian Siriano


Μάρθα Κουμπάνη

8 Σεπτεμβρίου 2021

NYFW: H ελληνικής καταγωγής pop star Marina Diamandis στο εκπληκτικό show του Christian Siriano
Christian Siriano: H ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Marina Diamandis στο show του

Σας έχουμε καλά νέα. Ο fashion month μόλις ξεκίνησε και την αυλαία για την παρουσίαση των ανοιξιάτικων συλλογών άνοιξε η ΝΥFW. Ένα από τα ονόματα που περιμέναμε πως και πως ήταν εκείνο του Christian Siriano, o oποίος παρουσίασε ένα εντυπωσιακό fashion show την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Για τη δημιουργία αυτής της συλλογής, ο σχεδιαστής άντλησε έμπνευση από όλες τις Ιταλίδες γυναίκες που γνώρισε στην ζωή του, μέχρι και σήμερα. Ο σχεδιαστής ανέτρεξε μάλιστα σε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες της γιαγιάς του σε διακοπές στο Positano του ‘60 και του '70. «Είναι ακόμα ζωντανή στα 101 της χρόνια» είπε για την γιαγιά του. «Μεγάλωσα γύρω από γυναίκες που ντυνόντουσαν κάθε μέρα. Φορούσαν μακιγιάζ, και έφτιαχναν τα μαλλιά τους κάθε μέρα», ανέφερε ο designer.
H συλλογή του περιελάμβανε πλούσια φορέματα σε έντονα χρώματα και πρωτότυπα color combos, ασύμετρα blazers, εντυπωσιακούς όγκους και sexy cut outs.

Aνάμεσα στα μοντέλα ξεχώρισε η Precious Lee, το διάσημο curvy μοντέλο, η οποία άνοιξε και έκλεισε το show του.

Μια ακόμα γυναικεία παρουσία στο show μας τράβηξε την προσοχή και δεν ήταν άλλη από εκείνη της ελληνικής καταγωγής τραγουδίστριας, Marina Diamandis, πρώην Μarina & The Diamonds.

Ποια είναι όμως η Marina Diamandis;

Eίναι Eλληνο-ουαλή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μουσικός και παραγωγός δίσκων, με εντυπωσιακή καριέρα κυρίως στο εξωτερικό.

Γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 1985 στο Αμπέργκαβενι της Ουαλίας. Ο πατέρας της Δήμος Διαμάντης είναι Έλληνας, και η μητέρα της Έσθερ, Ουαλή και γνωρίστηκαν κατά τις σπουδές τους στο Νιούκαστλ. Η Μαρίνα Διαμάντη μεγάλωσε στην Ουαλία και επέστρεψε στην Ελλάδα για τις δύο τελευταίες τάξεις του λυκείου.

Στη συνέχεια φοίτησε στο αγγλόφωνο St Catherine’s British Embassy School. Για ένα διάστημα, σπούδασε χορό στο Λονδίνο. Η Μarina είναι αναγνωρισμένη στη βρετανική μουσική σκηνή, με τον βρετανικό Τύπο να τη συγκρίνει μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της «Τhe Family Jewels» με την Kate Bush και τη Siouxsie των Siouxsie and the Βanshees. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει ακόμα τρία albums, τα Electra Heart (2012), Froot (2015), Love + Fear (2019) και τον νέο της δίσκο Ancient Dreams in a Modern Land (2021).

Δειίτε τα πιο εντυπωσιακά looks από το show:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.