ΣΤΙΛ RUNWAYS

Movements: Η νέα συλλογή της Victoria Beckham έχει ως έμπνευση τον David Beckham


Μάρθα Κουμπάνη

22 Σεπτεμβρίου 2021

Movements: Η νέα συλλογή της Victoria Beckham έχει ως έμπνευση τον David Beckham
Victoria Beckham: Πηγή έμπνευσης της συλλογής της ο David Beckham

H Victoria Beckham μπορεί να μην ήταν στο επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο αυτή τη σεζόν, αλλά σίγουρα δεν ήθελε να το χάσει. Η σχεδιάστρια παρουσίασε την συλλογή της για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ψηφιακά μέσα από ένα μοναδικό film.

Με τίτλο «Movements», η συλλογή της Beckham ήταν εμπνευσμένη από τα ταξίδια στην Ευρώπη, αλλά και τη γκαρνταρόμπα του συζύγου της, David Beckham.

«Όταν σκεφτόμουν αυτή τη σεζόν, η προσοχή μου στράφηκε προς την κομψότητα ενός ευρωπαϊκού καλοκαιριού: λινά σακάκια, slip dresses και ηλιοβασιλέματα». «Ο τρόπος που ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις σχεδόν αποκομμένος από την πραγματικότητα, σαν να είναι μια άλλη εποχή. Είναι αρκετά ρομαντικό».

Η συλλογή είναι γεμάτη με απαλό, καλοκαιρινό tailoring, slip dresses από μετάξι και κρουαζέ φούστες σε μια χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από ηλιοβασιλέματα με ρομαντικές σορμπέ αποχρώσεις, αλλά και πινελιές μεταλλικών χρωμάτων, μπλε του πάγου και καμένου πορτοκαλί.

Παρόλο που η collection ήταν αρκετά ρομαντική, υπήρχαν ανδρόγυνα στοιχεία.

«Μου άρεσε η ιδέα ενός ζευγαριού να μοιράζεται ρούχα στις διακοπές. Το πουκάμισο του αγοριού σου φορεμένο πάνω από το μαγιό ή το slip dress σου».

Η Victoria Beckham συνέχισε λέγοντας πως της ήρθαν στο μυαλό αρκετοί κομψοί άντρες όταν σκεφτόταν αυτήν την σεζόν – ο Leonardo DiCaprio με λινό, ο Ray Liotta στο Goodfellas - το γιλέκο και το ανοιχτό πουκάμισο – και φυσικά, ο ίδιος ο Beckham. Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του συζύγου της περιλαμβάνει ένα oversized πουκάμισο, φαρδιά παντελόνια και μια ζώνη, δήλωσε η Victoria.

Αυτό οδήγησε σε μια συλλογή αντιθέσεων: Μεταξωτά φορέματα συνδυασμένα με oversized παλτό, πλεκτά polo shirts συνδυασμένα με μεταλλικές wrap skirts και γιλέκα φορεμένα πάνω από κομψές μεταξωτές φούστες και φορέματα.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.