ΣΤΙΛ RUNWAYS

Etro S/S 2022: Μια μοντέρνα ματιά στην κληρονομιά του οίκου


Μάρθα Κουμπάνη

25 Σεπτεμβρίου 2021

Etro S/S 2022: Μια μοντέρνα ματιά στην κληρονομιά του οίκου
Etro

Είναι τα λουλούδια για την άνοιξη πρωτοποριακά; Όχι, αλλά τα αγαπάμε; Απολύτως! Για την παρουσίαση της Etro άνοιξη/καλοκαίρι 2022, η μάρκα δεν απογοήτευσε με μια λαμπρή επιλογή από signature prints της.

Η δημιουργική διευθύντρια Veronica Etro άντλησε έμπνευση από τη μυστικιστική ενέργεια και τις σιλουέτες της δεκαετίας του ’70 και του ’90, και στη συνέχεια εφάρμοσε μια σειρά τεχνικών σχεδίων σε λαμπερές αποχρώσεις σε κομμάτια που θυμίζουν τις δύο εποχές. Το αποτέλεσμα είναι ένας ευχάριστος συνδυασμός αποχρώσεων και γεωμετρικών σχεδίων σε πουκάμισα, σε φαρδιά τζιν και καλοκαιρινά παντελόνια.

H Veronica Etro για την τελευταία συλλογή του οίκου παρουσίασε μια μαγευτική και καλειδοσκοπική παραλλαγή του signature print του οίκου μόδας, paisley, δηλαδή της μπαντάνας. Στο show εμφανίστηκαν τα εντυπωσιακά μοντέλα Adut Akech, Irina Shayk και Cara Taylor φορώντας, πολύχρωμα σύνολα, ψηλόμεσε μίνι φούστες σε γραμμή Α και έθνικ κοσμήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις πάνω στα παντελόνια εμφανίζονταν μπαλώματα με prints.

Το show ξεκίνησε με φωτεινούς ζεστούς τόνους: κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινα και οπτικά εφέ. Οversized σακάκια, φορέματα και ρούχα εμπνευσμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Στην συνέχεια το θέμα άλλαξε και ακολούθησαν σύνολα με πιο σκούρους τόνους.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.