ΣΤΙΛ RUNWAYS

Dolce & Gabbana Spring/Summer: Θα είναι 2022 αλλά θα μοιάζει με 2000


Μάρθα Κουμπάνη

27 Σεπτεμβρίου 2021

Dolce & Gabbana Spring/Summer: Θα είναι 2022 αλλά θα μοιάζει με 2000
Dolce & Gabbana Spring/Summer: Θα είναι 2022 αλλά θα μοιάζει με 2000

Υπάρχουν λίγες μάρκες τόσο έτοιμες για την αναβίωση των 00s όσο οι Dolce & Gabbana. Τα σχέδια τους άλλωστε είναι συνώνυμα της περιόδου αυτής, με την Paris Hilton και την Ζιζέλ Μπούντχεν να είναι ανάμεσα σε εκείνες που τα απογείωσανν. Το 2021, η γενιά του TikTok ανάκάλυψε παλιά κομμάτια θησαυρούς της μάρκας, τα οποία πλέον ξεπουλάνε στο Depop, το eBay και όχι μόνο.

Και έτσι για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 22 με όνομα «DG Light», παρουσιάστηκε στο Metropol στο Μιλάνο και μας έδωσε αυτό που θέλαμε: Μια glam & sexy γκαρνταρόμπα για την επιστροφή μας στην νυχτερινή κοινωνική ζωή.

Για άλλους η έλλειψη μόδας και ο περιορισμός στο σπίτι πυροδότησε την φαντασία και την δημιουργία avant-garde design. Για άλλους σήμαινε επιστροφή στο εμβληματικό αρχείο. Οι σχεδιαστές έκαναν επιδρομή στη συλλογή τους Άνοιξη/Καλοκαίρι 2000, ενημερώνοντας κομμάτια αρχείου και επαναδημιουργούντας παλιά βασικά προϊόντα για την άπιαστη Gen-Z.

Μίνι φούστες, μπλούζες με δαντέλα σε στιλ lingerie και παντελόνια camo cargo. Αυτό, αναμεμειγμένο με διακοσμημένα σετ τζιν (το canadian tuxedo στην ιταλική εκδοχή του), πουκάμισα με zebra prints, με εντυπωσιακά μανίκια και μικρά μίνι φορέματα από πούλιες.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στη gallery.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.