ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο Dries Van Noten μας μάγεψε με μια εκρηκτική, πολύχρωμη συλλογή - απάντηση στην πανδημία


Μάρθα Κουμπάνη

30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Dries Van Noten μας μάγεψε με μια εκρηκτική, πολύχρωμη συλλογή - απάντηση στην πανδημία
Ο Dries Van Noten μας μάγεψε με μια εκρηκτική, πολύχρωμη συλλογή - απάντηση στην πανδημία

Πολύχρωμο, εκρηκτικό, μανιακό… μπορείτε να το πείτε όπως σας αρέσει: Tα vibes στις φωτογραφίες της συλλογής Dries Van Noten γεννούν την παρόρμηση να βγείτε έξω και να παίξετε με το ντύσιμο ξανά.

«Θέλαμε πραγματικά αυτήν τη στιγμή της χαράς!» δήλωσε ο Van Noten. «Τα φεστιβάλ και όλα αυτά ήρθαν στο μυαλό μας. Κοιτάζαμε εκείνες τις στιγμές όταν βγαίναμε έξω, βρισκόμασταν ανάμεσα στο πλήθος, μοιραζόμασταν συναισθήματα και διασκεδάζαμε μαζί - είτε πρόκειται για pop ή rock φεστιβάλ, είτε για ένα μικρό κλαμπ, είτε χορεύαμε σε μια ντισκοτέκ».

Μία από αυτές τις στιγμές συγκέντρωσης - που έχει σταματήσει εδώ και καιρό από τον COVID - είναι το Tomorrowland. "Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορού στον κόσμο, με όλους τους κορυφαίους DJs, και είναι εδώ στο Βέλγιο", είπε. «Όταν κοιτάζουμε τις εικόνες, μερικοί άνθρωποι είναι καλά ντυμένοι, κάποιοι είναι με άνετα ρούχα, αλλά μοιράζονται κάτι. Αυτό ήθελα να δείξω σε αυτή τη συλλογή. Οπτικά πυροτεχνήματα!».

Ο Van Noten είναι απόλυτα επιθετικός απέναντι στην αίσθηση που όλοι είχαμε εως τώρα με τα lockdowns. Η επιθυμία να φτάσουμε στα άκρα, η εκδίκηση της φαντασίας της μόδας στην πανδημία είναι, μεταδοτική αυτή τη σεζόν. «Κάναμε κάθε είδους τρελά πειράματα - χειροποίητες σφηκοφωλιές, χνουδωτά πράγματα, ζακάρ, μεταξωτά, διαφορετικοί τύποι λάμψης. Όλα αυτά», είπε γελώντας.

Όλη αυτή η δημιουργική τρέλα αποτυπώθηκε σε ένα set κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου γυρίσματος με τον Rafael Pavarotti και τον σκηνοθέτη Albert Moya στην Αμβέρσα. To αποτέλεσμα μοναδικό.

Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες στη gallery

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.