ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο οίκος Chanel ταξίδεψε στο Dubai για την Cruise 2021/22 συλλογή


Μάρθα Κουμπάνη

4 Νοεμβρίου 2021

Ο οίκος Chanel ταξίδεψε στο Dubai για την Cruise 2021/22 συλλογή
Ο οίκος Chanel ταξίδεψε στο Dubai για την Cruise 2021/22 συλλογή

O οίκος Chanel επιστρέφει με μία ακόμα Cruise συλλογή που σημαίνει ένα ακόμη ταξίδι. Αυτή την φορά ο εμβληματικός οίκος παρουσίασε την Cruise 2021/22 στο Dubai. Η συλλογή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο, αλλά στο Carrières de Lumières στο χωριό Les Baux-de-Provence.

Αυτή τη φορά η δημιουργική διευθύντρια Virginie Viard το παρουσιάζει σε ένα νέο σκηνικό, με ντραπέ μπεζ ύφασμα και προβολές από κλαδιά ελιάς – απηχώντας την ατμόσφαιρα του show του Μαΐου. Τα looks αποτελούνται κυρίως από ασπρόμαυρα κομμάτια με punk και mod αναφορές. To show ήταν εμπνευσμένo από την ταινία του Γάλλου ποιητή Jean Cocteau του 1960 The Testament of Orpheus, όπως αναφέρει ένα δελτίο τύπου της Chanel.

jenny.gr

Ο Jean Cocteau ήταν φίλος με τη Gabrielle Chanel και η Virginie Viard θέλησε να τιμήσει τόσο τη σχέση αυτή όσο το έργο του σπουδαίου καλλιτέχνη και την κληρονομιά του ιστορικού οίκου.

Στο front row του show βρέθηκαν οι ambassadors της CHANEL Penélope Cruz, Caroline de Maigret και Soo Joo Park, όπως οι ηθοποιοί Sofia Boutella, Tara Emad, Ruba Zarour και Keean Johnson, οι τραγουδιστές Faouzia και John Legend και ο μουσικός Kungs. Ακολούθησε party για τους καλεσμένους με οικοδεσπότες τους DJs Wladimir Schall, Soo Joo Park και Kungs, και μια περφόρμανς έκπληξη από τον John Legend συνοδευόμενος στο πιάνο από τη Faouzia.

jenny.gr

Οι συλλογές cruise δεν είναι κάτι καινούργιο για τoν οίκο Chanel. Στη δεκαετία του 1910, η ίδια η Gabrielle Chanel ήθελε να προσφέρει στους πελάτες της κάτι ελαφρύ και άνετο κατάλληλο για τις ηλιόλουστες διακοπές τους καια υτή η φιλοσοφία συνεχίζεται και σήμερα. Από το 2000, αυτές οι συλλογές πραγματοποιούνται κάθε φορά σε έναν διαφορετικό προορισμό και αποτελούν πολυαναμενόμενα γεγονότα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.