ΣΤΙΛ RUNWAYS

Christian Siriano F/W '22: Όταν το Victorian συνάντησε το Matrix στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


Μάρθα Κουμπάνη

13 Φεβρουαρίου 2022

Christian Siriano F/W '22: Όταν το Victorian συνάντησε το Matrix στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Kαι τα 67 looks που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα ήταν υπέροχα το καθένα με τον δικό του γοητευτικό χαρακτήρα. Από φουσκωτές καρό φούστες, σε καπιτονέ maxi dress coats, και από vinyl φορέματα με cut outs σε  βελούδινα gowns με denim γιακάδες.

Ο Christian Siriano έχει σταθερά την πιο γεμάτη με stars front row από οποιαδήποτε άλλη επίδειξη κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Αυτή η σεζόν δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με τις Drew Barrymore, Hannah Waddingham, Alicia Silverston

e και Susan Sarandon μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν το Σάββατο βράδυ στο υπόγειο του Empire State Building για το show του.

Το θέμα της παράστασης ήταν "Victorian Matrix". Γυαλιστερά column dresses σε βαθύ μπλε με ασορτί μακριά γάντια σε στιλ opera και ένα κοστούμι με γλυπτoύς ώμους à la Thierry Mugler ήταν στα highlights της συλλογής. Μια πληθώρα από κορσέδες (ο Siriano δεν είναι ο πρώτος σχεδιαστής σε αυτήν την fashion week που πιστεύει ότι οι γυναίκες που βγαίνουν από ένα lockdown θέλουν να βιαστούν να φορέσουν sexy κορσέδες) ήταν η κύρια αναφορά στο Victoriana look.

Kαι τα 67 looks που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα ήταν υπέροχα το καθένα με τον δικό του γοητευτικό χαρακτήρα. Από φουσκωτές καρό φούστες, σε καπιτονέ maxi dress coats, και από vinyl φορέματα με cut outs σε βελούδινα gowns με denim γιακάδες.

Το πιο διασκεδαστικό ήταν να βλέπει κανείς τον τρόπο με τον οποίο τα icons Coco Rocha και την Karen Elson επιδείκνυαν παιχνιδιάρικα τις τουαλέτες τους.

Δείτε τα ωραιότερα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.