ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η συλλογή του Jason Wu για το φθινόπωρο ήταν ένα ψηφιδωτό νοσταλγικών συναισθημάτων


Μάρθα Κουμπάνη

15 Φεβρουαρίου 2022

Η συλλογή του Jason Wu για το φθινόπωρο ήταν ένα ψηφιδωτό νοσταλγικών συναισθημάτων
To μοβ συνάντησε το κροκί και το spicy red, σε μίνι φορέματα με balloon τελειώματα και σε πλούσιες φούστες. Εκεί που το χρώμα έκανε party το ασπρόμαυρο έφερνε την ισορροπία

Ο Jason Wu μπορεί παρουσίασε την συλλογή του για τον φθινόπωρο/χειμώνα 2022 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όμως άθελα του έφερε μια ανοιξιάτικη δροσιά και νοσταλγία μέσα από τα designs του. Από την μία το γεγονός ότι εν μέσω πανδημίας, το 2021 ήταν η καλύτερη χρονιά για την επιχειρησή του και από την άλλη ο χαμός του αγαπημένου γάτου του Jinxy, οδήγησαν σε μια συλλογή που γεννούσε ένα «ακατέργαστο συνάισθημα» όπως είπε και ο ίδιος.

Παρουσίασε μια συλλογή γεμάτη με θηλυκότητα, πλούσιους τόνους κοσμημάτων και λεπτές λεπτομέρειες, η οποία είναι εμπνευσμένη από την αίγλη στο στιλ της δεκαετίας του 1950, αποτίοντας φόρο τιμής στην αμερικανική ραπτική.

Aκόμα, τα illustrations της δεκαετίας του '50 που εμφανίζονται στις διαφημίσεις και τα editorial της συλλογής vintage περιοδικών του ήταν και αυτά στο moodboard και εκφράστηκαν μέσα από tiered φορέματα από τούλι, sportswear από tweed και δαντέλες και φορέματα από ταφτά, στολισμένα με ξεθωριασμένα floral prints.

To μοβ συνάντησε το κροκί και το spicy red, σε μίνι φορέματα με balloon τελειώματα και σε πλούσιες φούστες. Εκεί που το χρώμα έκανε party το ασπρόμαυρο έφερνε την ισορροπία.

Δείτε τα πιο κομψά looks της συλλογής:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS