ΣΤΙΛ RUNWAYS

Prada F/W 2022: Mια συλλογή φόρος τιμής στην ιστορία του modeling


Μάρθα Κουμπάνη

25 Φεβρουαρίου 2022

Prada F/W 2022: Mια συλλογή φόρος τιμής στην ιστορία του modeling
H συλλογή που παρουσιάστηκε στο Fondazione Prada, η Miuccia Prada και ο Raf Simons θέλησαν να αποπνέει την θηλυκότητα και τον δυναμισμό αυτών των γυναικών.

Αν υπάρχει ένα show στο οποίο κάθε μοντέλο ονειρεύεται να περπατήσει, αυτό είναι σίγουρα του οίκου Prada. Οι πασαρέλες του ιταλικού fashion brand έχουν αποτελέσει αφετηρία για την καριέρα πολλών νέων ταλέντων που ενσαρκώνουν το όραμα της Miuccia Prada πολλές φορές στο παρελθόν. To show για το φθινόπωρο του 2022 συνέχισε αυτή την παράδοση, εστιάζοντας σε γυναίκες των οποίων η καριέρα ξεκίνησε ακριβώς εκεί. Ενόψει του show, τα social του οίκου απότιναν φόρο τιμής στην ιστορία του modeling, με videos από την ζωή των κοριτσιών, πριν ακόμα γνωρίσουν τη φήμη. Κάπως έτσι το feed γέμισε με στιγμιότυπα από τα παιδικά χρόνια της Kendall Jenner, η Anok Yai και η Chu Wong.

H casting director Ashley Brokaw όμως κράτησε την μεγαλύτερη έκπληξη για το runway, όπου 12 από τα μοντέλα που άνοιξαν παλαιότερα shows επανενώθηκαν. Η Kaia Gerber άνοιξε το show και ακολούθησαν Amanda Murphy, Suvi Koponen, Querelle Jansen, Querelle Jansen, Hannelore Knuts, Erin O’Connor, Emily Sandberg Gold.

Η σταρ του Euphoria, Hunter Schafer, ήταν εκείνη που έκλεισε το show και καταχειροκροτήθηκε από την front row.

Όσο για την συλλογή που παρουσιάστηκε στο Fondazione Prada, η Miuccia Prada και ο Raf Simons θέλησαν να αποπνέει την θηλυκότητα και τον δυναμισμό αυτών των γυναικών.

Λευκά tank tops συνδυάστηκαν με διαφανείς φούστες και mesh dresses με λαμπερές λεπτομέρειες. Είδαμε oversized biker jackets και δερμάτινες καμπαρντίνες με φαρδείς ώμους. Οι μίντι φούστες εξασφάλιζαν αβίαστο elegance, την ώρα που τα κλασικά herrigbone coats στολίστηκαν με φτερά ή γούνα στους βραχίονες. Η collection έπαιζε τόσο με τις διαφορετικές υφές όσο και με το layering.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS