ΣΤΙΛ RUNWAYS

H Stella McCartney έντυσε τη Minnie Mouse για πρώτη φορά με κοστούμι για την ημέρα της γυναίκας


Μάρθα Κουμπάνη

9 Μαρτίου 2022

H Stella McCartney έντυσε τη Minnie Mouse για πρώτη φορά με κοστούμι για την ημέρα της γυναίκας
H Stella McCartney έντυσε τη Minnie Mouse με κοστούμι για την ημέρα της γυναίκας

«Είναι ένας από τους πιο διάσημους χαρακτήρες στη γη», λέει η Stella McCartney για τη συνεργασία με έναν χαρακτήρα όπως η Minnie Mouse. «Είναι απίστευτο να βλέπεις πόσο χαρούμενους κάνει τους πάντες, εκπροσωπώντας κυρίως τις γυναίκες».

Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και την 30ή επέτειο της Disneyland του Παρισιού, η Βρετανίδα σχεδιάστρια ένωσε τις δυνάμεις της με την Disney για να αναδημιουργήσει το κοστούμι της Minnie Mouse για πρώτη φορά.

Και φυσικά αυτή η νέα ανανεωμένη εμφάνιση της αγαπημένης ηρωίδας των παιδικών μας χρόνων δεν θα μπορούσε να μην κάνει ντεμπούτο στο fashion show της σχεδιάστριας και του ομώνυμου οίκου για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022 στο Παρίσι. Εκεί η Minnie ήταν η επίτιμη καλεσμένη.

Jenny.Gr

Ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες της McCartney για τη γυναικεία ενδυνάμωση, το ανανεωμένο σύνολο της Minnie Mouse είναι ένα tailored κοστούμι κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά. Το look της Μinnie περιλάμβανε σακάκι και παντελόνι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα σε ναυτικό μπλε με πιο σκούρα πουά. Η σχεδιάστρια δεν ξέχασε πόσο αγαπά τους φιόγκους η Minnie ενώ της έφτιαξε κι ένα κομψό ζευγάρι γόβες.

Jenny.Gr

Ακόμα η σχεδιάστρια δημιούργησε συλλεκτικά μπλουζάκια Stella McCartney X Minnie Mouse από απαλό οργανικό βαμβάκι. Φυσικά, το top έχει ένα graphic print της Minnie στο μπροστινό μέρος.

«Ως σχεδιάστρια που γιορτάζει τα δικαιώματα των γυναικών, το να μπορείς να δημιουργήσεις το πρώτο παντελόνι για τη Minnie Mouse είναι υπέροχο», λέει η McCartney ενώ προσθέτει: «Ήταν υπέροχα και είμαι πραγματικά περήφανη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.