ΣΤΙΛ RUNWAYS

Burberry: Δύο χρόνια μετά επέστρεψε live με ένα epic show


Μάρθα Κουμπάνη

12 Μαρτίου 2022

Burberry: Δύο χρόνια μετά επέστρεψε live με ένα epic show
Ο Burberry συγκέντρωσε ένα πλήθος διασημοτήτων για να παρουσιάσει την νέα συλλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή Riccardo Tisci - το πρώτο live show του brand σε δύο χρόνια.

Μια τυπική βροχερή Παρασκευή στο Λονδίνο, ο Burberry συγκέντρωσε ένα πλήθος διασημοτήτων και σημαντικών ονομάτων της μόδας και του θεάματος όπως Kate Moss, Naomi Campbell, Adam Driver, Rebecca Hall, Dixie D'Amelio και Jacob Elordi, για να παρουσιάσει την νέα συλλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή Riccardo Tisci - το πρώτο live show του brand σε δύο χρόνια.

Οι καλεσμένοι, πολλοί από τους οποίους φορούσαν διάφορες εκδοχές της χαρακτηριστικής καμπαρντίνας του οίκου, έφτασαν το μεσημέρι και ανέβηκαν τις σκάλες του Central Hall Westminster, όπου τους υποδέχτηκαν με παγωμένη σαμπάνια και χαβιάρι.

Η Gigi και η Bella Hadid, που παρευρέθηκαν και οι δύο στο show, εθεάθησαν να φτάνουν στον χώρο, φορώντας Burberry: η Bella με ένα καρό streetwear σύνολο και η Gigi με μια κλασική μαύρη καμπαρντίνα που αναδείκνυε το νέο πλατινέ χρώμα των μαλλιών της.

Στη συνέχεια, ο Tisci οδήγησε τους καλεσμένους σε μια σκοτεινή αίθουσα παραστάσεων, όπου σιωπή κυρίευσε την ομάδα καθώς όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν πού βρίσκονταν και πώς να περιηγηθούν καλύτερα στον σκοτεινό χώρο. Διάσπαρτα σε όλο το δωμάτιο ήταν στρωμένα στρογγυλά τραπέζια αλλά χωρίς καρέκλες γύρω τους.

Μερικοί καλεσμένοι έπεσαν στην άκρη μιας σκηνής, όπου τελικά οι προβολείς φώτισαν το πρώτο μοντέλο καθώς κατέβαινε μια σκάλα μπροστά από ένα τεράστιο όργανο. Από δύο εξώστες πιο πάνω άρχισε να παίζει μια ορχήστρα, ενώ λίγο αργότερα μια χορωδία 100 ατόμων.

Πρώτα στην πασαρέλα εμφανίστηκαν μια σειρά από άνδρες μοντέλα με avant garde looks, τα οποία αναφέρονταν στην ιστορική οuterwear κληρονομιά του βρετανικού οίκου μόδας. Καπιτονέ jacket συνδυάστηκαν με τις αντίστοιχες φούστες και ανατρεπτικά καπέλα υβρίδια baseball-cap-headbands.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν οι γυναίκες, με British chic looks, που κυμαίνονταν από παλτό και σακάκια σχεδιασμένα για να αντέχουν κάθε είδους καιρικές συνθήκες μέχρι λαμπερά βραδινά σύνολα. Eίδαμε το signature καρό σε κάθε εκδοχή: Φορέματα και κάπες, μίντι φούστες, πλισέ ή ασύμμετρες, φορεμένες με ψηλές μπότες κάλτσες και bomber jackets ή cardigans κεντημένα με κρύσταλλα.

«Ήθελα αυτή η συλλογή να... γιορτάσει όχι μόνο τη συνάντησή μας από κοντά, αλλά την πόλη, στην οποία βρισκόμαστε μαζί σήμερα και στην οποία ο Burberry μεγάλωσε και δημιούργησε μια οικογένεια», είπε ο Tisci.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS