ΣΤΙΛ RUNWAYS

Vogue World: Ένα runway show σαν street party, με τα μεγαλύτερα ονόματα (και trends) της μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

13 Σεπτεμβρίου 2022

Vogue World: Ένα runway show σαν street party, με τα μεγαλύτερα ονόματα (και trends) της μόδας
Η Vogue μόλις μετέτρεψε την NYFW σε ένα αληθινό street party

Το ξέρουμε ότι τις τελευταίες ημέρες η καρδιά της μόδας χτυπά στην Νέα Υόρκη. Τα μεγαλύτερα ονόματα τις μόδας -μοντέλα, celebrities, editors και influencers - βρίσκονται εκεί για την Εβδομάδα Μόδας.

Ωστόσο η Vogue μόλις μετέτρεψε την NYFW σε ένα αληθινό street party στους δρόμους του «Μεγάλου Μήλου» που θα θυμόμαστε για καιρό. Το Vogue World ήταν ένα live runway show και μια νέα fashion εμπειρία για τα 130 χρόνια της Vogue.

Jenny.Gr

Εκεί μπορούσε κανείς να δει τα ωραιότερα looks των fall 2022 συλλογών, όλα εμπνευσμένα από το concept “fashion’s new world” της Vogue, φορεμένα από τα ίδια τα πρόσωπα που διαμορφώνουν σήμερα τον κόσμο της μόδας.

Διοργανώθηκε στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στο πλακόστρωτο του Meatpacking District στο Μανχάταν και ήταν μια γιορτή με εντυπωσιακά live perfomarnces όπως του Lil Nas X και catwalk εμφανίσεις των σύγχρονων supermodels, από την Bella και τη Gigi Hadid, μέχρι την Emily Ratajkowski. Το show άνοιξε η Serena Williams με μία μακριά ασημένια κάπα Balenciaga που άγγιζε το έδαφος και έλαμπε μέσα στην νύχτα, κάτω από τα δεκάδες πολύχρωμα φώτα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.

Jenny.Gr
Photo credits: Getty/Ideal Image

To styling που επιμελήθηκε ο Alex Harrington, ενώ ανάμεσα στα labels ήταν οι Balenciaga, Dior, Gucci, Valentino, Coach, Burberry και πολλά ακόμα. Την ίδια στιγμή υπήρχαν shoppable looks από συνεργάτες όπως Moda Operandi, Mytheresa, NET-A-PORTER, Nordstrom, και Ssense.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.