ΣΤΙΛ RUNWAYS

Diesel S/S 2023: Η συλλογή του Glenn Marters ήταν ένας denim παράδεισος


Μάρθα Κουμπάνη

22 Σεπτεμβρίου 2022

Diesel S/S 2023: Η συλλογή του Glenn Marters ήταν ένας denim παράδεισος
Diesel S/S 2023

Η Diesel άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου την Τετάρτη, παρουσιάζοντας τη συλλογή της για την Άνοιξη 2023 γεμάτη με μια σειρά από σίγουρα viral εμφανίσεις γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων. Αυτή σηματοδοτεί τo δεύτερο show από τον πρόσφατα διορισμένο creative director και σχεδιαστή Glenn Martens, του οποίου η πολυαναμενόμενη πρώτη συλλογή τον Φεβρουάριο έτυχε μεγάλης αποδοχής.

Η τελευταία παρουσίαση της Diesel Democracy εμπνέεται από όλα τα "wild and free" πράγματα όπως η ποδηλασία και το σκέιτμπορντ. Καθώς το σόου μετρούσε αντίστροφα από τα 59 δευτερόλεπτα, οι προειδοποιητικές σειρήνες και τα techno beats της Diesel γέμισαν την Allianz Cloud Arena, με τα μοντέλα να εμφανίζονται κάτω από το μεγαλύτερο φουσκωτό γλυπτό στον κόσμο -κυριολεκτικά και σύμφωνα με το βιβλίο Guinness.

Στα 71 looks που είδαμε το signature denim κυριάρχησε. Ο Martens πήρε το υλικό και το τοποθέτησε στις πιο αναπάντεχες σιλουέτες, παίζοντας με την υφή και τις διαφορετικές αποχρώσεις του. Από maxi skirts σε cropped denim jackets και tops σε micro minis, το Υ2Κ στοιχείο ήταν έντονο.

Στην front row κάθονταν μερικά από τα πιο «ηχηρά» ονόματα της μόδας όπως η Julia Fox.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.