ΣΤΙΛ RUNWAYS

AVAVAV: Το fashion show που κανένα μοντέλο δεν μπορούσε να περπατήσει (εσκεμμένα)


Μάρθα Κουμπάνη

26 Σεπτεμβρίου 2022

AVAVAV: Το fashion show που κανένα μοντέλο δεν μπορούσε να περπατήσει (εσκεμμένα)
Η Beate Karlsson και το brand της AVAVAV παρουσίασαν ένα show στο οποίο τα μοντέλα έπεφταν στο έδαφος

Έχει συμβεί σε όλους μας: Nα βλέπουμε κάποιον να σκοντάφτει και να πέφτει και να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια, μένοντας στη συνέχεια με ένα αίσθημα ενοχής (ή και όχι) και απολογητική διάθεση. Όχι δεν είμαστε κακοί. Αντίθετα οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι η αντίδραση του γέλιου όταν κάποιος πέφτει -χωρίς να κινδυνεύει, το λεγόμεο Play Frame- είναι απολύτως φυσιολογική.

Έτσι αφού ξεκαθαρίσαμε ότι δεν χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα που απολαμβάνετε να χαζεύετε βίντεο με πτώσεις, μπορείτε πλέον να το κάνετε με την ησυχία σας με αυτό το βίντεο από το ντεμπούτο fashion show της Beate Karlsson και του brand της AVAVAV.

Γνωστό για τα αποκρουστικά παπούτσια με δάχτυλα "Finger and Claw", το AVAVAV επέστρεψε για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με πολύ drama.

Η Creative Director παρουσίασε ένα show με τα μοντέλα να πέφτουν εσκεμμένα στην πασαρέλα, σε μια συλλογή εμπνευσμένη από τα χρήματα, την επιδίωξη τους και τις έννοιες της επιτυχίας και της αποτυχίας.

Τα μοντέλα περπάτησαν φορώντας μαγιό, εντυπωσιακές γούνες και γούνινες μπότες, ρούχα και αξεσουάρ με το σύμβολο του δολαρίου, denim σύνολα με Y2K αναφορές, και oversized hoodies. Τα ρολόγια ανέλαβαν ρόλο κοσμημάτων και στόλισαν τόσο το λαιμό όσο και τα μπράτσα των κοριτσιών. Ωστόσο όσο cool κι αν ήταν η συλλογή, οι πτώσεις τους ήταν πιο απολαυστικές ακόμα και στο slow motion video. Εν τέλει εκτός από αστείο ήταν και καλλιτεχνικό.

Δείτε το και γελάστε ελεύθερα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS

MFW