ΣΤΙΛ RUNWAYS

Isabel Marant S/S 2023: H σχεδιάστρια έφερε πίσω το boho που έλειπε από τα défilés


Μάρθα Κουμπάνη

1 Οκτωβρίου 2022

Isabel Marant S/S 2023: H σχεδιάστρια έφερε πίσω το boho που έλειπε από τα défilés
Η σχεδιάστρια ήθελε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη χειροτεχνία

Δεν υπήρξε πολύ boho στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν, αλλά η Isabel Marant ήταν σίγουρο ότι θα το επαναφέρει με την συλλογή της για την άνοιξη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Έτσι παρουσίασε μια σειρά από αιθέρια tops και fluttery μίνι φορέματα με μακραμέ λεπτομέρειες, strappy cutout necklines και εξώπλατα που έκαναν τους ώμους μια ερωτογενή ζώνη.

Ακόμα είδαμε micro minis από δέρμα ή μεταλλικά κεντήματα έθεσαν τα πόδια στο προσκήνιο, όπως και τα χαμηλοτάκουνα πέδιλα "no-shoe".

Η σχεδιάστρια ήθελε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη χειροτεχνία, είπε στα παρασκήνια, εξ ου και ένα σούπερ σέξι μαγιό πλεγμένο στο βελονάκι.

Όπως συνηθίζει, το leather dressing ήταν μέρος της εξίσωσης, αυτή τη σεζόν με moto vibe. Ένα άνετο μαύρο σετ μότο τζάκετ και κοντό σορτς ήταν υπέροχο, ενώ τα parachute silk cargo jackets, παντελόνια και σορτς για άνδρες και γυναίκες έδειχναν μια πιο soft πλευρά του συγκεκριμένου στιλ. Το τζιν της σεζόν είχε χαμηλότερη μέση και slim ή φαρδιά μπατζάκια, εξισορροπώντας τα αιθέρια τοπ.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.