ΣΤΙΛ RUNWAYS

Chanel S/S 2023: Η Virgine Viard εμπνεύστηκε από την έβδομη τέχνη για την συλλογή της


Μάρθα Κουμπάνη

5 Οκτωβρίου 2022

Chanel S/S 2023: Η Virgine Viard εμπνεύστηκε από την έβδομη τέχνη για την συλλογή της
PixelFormula
H Kristen Stewart μεταμορφώθηκε σε 60s It girl

Η έβδομη τέχνη γίνεται συχνά έμπνευση του οίκου Chanel και της Virgine Viard που βρίσκεται στα ηνία του. Έτσι στην νέα συλλογή που παρουσίασε για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 στράφηκε στην ταινία “Πέρυσι στο Μάριενμπαντ”. Αυτή η προβολή τα κοστούμια της οποίας είχαν ήδη σχεδιαστεί από την Gabrielle Chanel το 1961, είναι αυτή που βλέπει η Kristen Stewart πριν φύγει από τον εμβληματικό παριζιάνικο κινηματογράφο Le Champo, σε ένα εισαγωγικό βίντεο που παρουσίασε o οίκος ως teaser.

Στη συλλογή οι αναφορές ήταν λεπτές. όπως η προσθήκη φτερών σε ένα από τα looks ή μια λεπτή διάανη κάπα που στόλισε τους ώμους των μοντέλων.

Ακόμα είδαμε κοστούμια με χρυσές λάμψεις και το λογότυπο του οίκου, μαύρα φορέματα και μίνι φορέματα δεκαετίας του ’60 με φιόγκους. Η καμέλια είναι ένα άλλο από τα signature μοτίβα του οίκου που έδωσε και πάλι το «παρών» όπως και τα polka dots.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.