ΣΤΙΛ RUNWAYS

Givenchy S/S 2023: Το Υ2Κ συνάντησε την κληρονομιά του Hubert de Givenchy


Μάρθα Κουμπάνη

5 Οκτωβρίου 2022

Givenchy S/S 2023: Το Υ2Κ συνάντησε την κληρονομιά του Hubert de Givenchy
To show του οίκου Givenchy συνδύαζε utility και πολυτέλεια

To show του οίκου Givenchy για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 ήταν ένας διάλογος μεταξύ της σημερινής αναβίωσης του Y2K και των αρχέτυπων της αισθητικής Givenchy που δημιουργήθηκε από τον Matthew M. Williams, με αναφορές στον ίδιο τον ιδρυτή του οίκου Hubert de Givenchy. Η σχέση μεταξύ utility και πολυτέλειας είναι ισχυρότερη σε αυτή τη βασική συλλογή με μια πιο σταθερή χρωματική παλέτα σε σύγκριση με άλλες εποχές: νότες κόκκινου, μωβ, λευκού, κρεμ, πράσινου λάιμ και του μαύρου.

Σύμφωνα με τον Givenchy,το νέο βραδινό look αποτελείται από μίνι φούστες, μεταξωτά φορέματα με και χωρίς σκισίματα, μικροπιέτες στολισμένες με πέτρες ή φτερά, δίχτυα διακοσμημένα με πέρλες πάνω από slip dresses και μακριά φορέματα με άνοιγμα στο κέντρο με μακριά γάντια. Υπήρχε επίσης πολύ τζιν στην φθαρμένη εκδοχή του, το οποίο ο Williams παρουσίασε σε συνδυασμό με εξαιρετικά μακριά σακάκια, δερμάτινα σουτιέν και tuxedo.

Αξίζει όμως να αναφερθούμε και στα αξεσουάρ της συλλογής: 3D-printed cat-eye γυαλιά ηλίου και εντυπωσιακά κοσμήματα όπως ear cuffs και επιβλητικά βραχιόλια.

Δείτε τα ωραιότερα looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.