ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping therapy με άποψη και στιλ!


31 Μαΐου 2013

SHOPPING11.jpg

Για τις λάτρεις των εντυπωσιακών κοσμημάτων με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Για εσάς που αγαπάτε τα stylish κοσμήματα που κάνουν τη διαφορά δεν έχετε παρά να ‘’δια..κοσμήσετε’’ το look σας με ένα από τα κοσμήματα της σειράς EKATERINI Jewellery Design. Η σχεδιάστρια Αικατερίνη Καντζίκη με φανερή την διάθεση του χιούμορ, αλλά και καθαρές γραμμές που κάνουν αναγνωρίσιμη την δουλειά της στο κόσμημα, πειραματίζεται με διάφορα υλικά και αυτό είναι που μέχρι σήμερα κάνει τα κοσμήματά της τόσο ιδιαίτερα. Έτσι, για εσάς που θέλετε να συνοδεύσετε με ξεχωριστό τρόπο τα καλοκαιρινά looks σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι glamorous σκουλαρίκια με πέτρες Swarovski ή ένα funky δαχτυλίδι με παιχνιδιάρικα χείλη. Βρήκαμε για εσάς τα κοσμήματα EKATERINI που μας αρέσουν και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ σας.

[gallery-181971]

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα στο Facebook: Ekaterini Jewellery Design Διευθύνσεις Κατάστημα Αθήνας: Βουλης 22, Συνταγμα - 210 3220067 Κατάστημα Μυκόνου: Ματογιαννη, Χωρα Μυκονου - 2289078876

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.