ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping time: Ανανεώστε τα εσώρουχα σας!


20 Νοεμβρίου 2013

Είναι η ώρα για θηλυκές, girly, παιχνιδιάρικες εμφανίσεις με τα...εσώρουχα σας.

Τα σωστά εσώρουχα παίζουν σημαντικό ρόλο είτε τα θέλετε για την καθημερινότητα σας είτε για τις προσωπικές στιγμές σας. Ανάλογα με το σωματότυπό σας θα πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα εσώρουχα ώστε να αναδεικνύουν σωστά τα ρούχα σας αλλά και να σας χαρίσουν εμφανίσεις με αυτοπεποίθηση και άνεση. Για τη φετινή σεζόν, οι αγαπημένες σειρές της Triumph, Shape Sensation (collection διαμόρφωσης), Body Make-Up (καθημερινή collection), Seduction (fashion) και Beauty-Full (collection για μεγάλο στήθος), είναι εδώ με νέες προτάσεις και επιλογές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες σας.

Σε αριστοκρατικές, μοντέρνες και κοριτσίστικες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το γκρι ή το ροζ μπορούν να σας χαρίσουν ιδανική στήριξη στα σημεία που χρειάζεται ενώ η υπέροχη δαντέλα τους αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες σας. Η ποιότητα, η άψογη εφαρμογή αλλά και το μοντέρνο στιλ τα κάνουν ιδανικές επιλογές για εσάς αλλά και σύμβολο θηλυκότητας για το σύντροφο σας. Βρήκαμε για εσάς τις επιλογές που ξεχωρίσαμε από τη Fall/Winter συλλογή της Triumph ικανοποιώντας τις διαφορετικές ανάγκες κάθε γυναίκας ανάλογα με το σώμα της κι εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε!

[gallery-273715] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.