ΣΤΙΛ SHOPPING

Tί δώρο θα χαρίσετε στον Κωνσταντίνο και την Ελένη;


19 Μαΐου 2014

Έχετε σκεφτεί;

Τα λουλούδια είναι πάντα μια ασφαλής και καλή λύση για δώρο σε κάθε περίπτωση.Έχουν όμως κι αυτά την ξεχωριστή σημασία τους, τόσο ως προς το είδος, το χρώμα αλλά και τον αριθμό που θα επιλέξετε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε λίγες μέρες γιορτάζει ο Κωνσταντίνος και η Ελένη και εμείς σκεφτήκαμε πως τα λουλούδια θα ήταν μια όμορφη και ευγενική κίνηση από μέρους σας, είτε συνοδεύοντας το δώρο, είτε αποτελώντας το μοναδικό δώρο που θέλετε να προσφέρετε σε εκείνους. Ειδικά, αν ξέρετε ποιο είναι το αγαπημένο τους τόσο το καλύτερο. Εμείς πάντως κάνα μια έρευνα αγοράς και επιλέξαμε για σας τα καλύτερα από το flowernet. gr για εκείνον και για εκείνη.

PicMonkey Collage

Η ελιά αποτελεί μια κλασσική και ασφαλή επιλογή για εκείνον. Αντιθέτως, μια όμορφη και πολύχρωμη σύνθεση από λουλούδια θα εκτιμηθεί περισσότερο από εκείνην. Επιλέξτε τα ωραιότερα μπουκέτα, γρήγορα και αξιόπιστα από τη flowernet.gr! Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και τις ευχές σας!

Capture

Για εσάς που θέλετε να συνοδεύσετε τα όμορφα λουλούδια με κάτι ακόμα, το Jenny.gr έχει επιλέξει και σας προτείνει όμορφα δώρα για εκείνη αλλά και για εκείνον.

[gallery-340572] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.