ΣΤΙΛ SHOPPING

EKATERINI Shopping: Φορέστε κάτι από…θάλασσα και περάστε με στιλ το Καλοκαίρι


25 Ιουνίου 2014

PicMonkey-Collage115.jpg

Το καλοκαίρι είναι συναρπαστικό να χάνεσαι στη θάλασσα και να γεύεσαι την αλμύρα της. Κάπως έτσι, λοιπόν, θα νιώσετε φορώντας κοσμήματα EKATERINI ζώντας με τον πιο μοδάτο τρόπο το Καλοκαίρι.

Η Αικατερίνη Καντζίκη, είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την σειρά χειροποίητων κοσμημάτων EKATERINI Jewellery Design, που κατασκευάζονται και σχεδιάζονται στην Ελλάδα. Λάτρης των ταξιδιών, επισκέπτεται μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων υλικών κι αυτό το καταλαβαίνουμε εύκολα ρίχνοντας μια ματιά στη συλλογή της . Μέταλλα, ημιπολύτιμες πέτρες, κρύσταλλα, μετάξι, κορδόνι, ξύλο, ύφασμα, δέρμα... Η δημιουργική φαντασία της, η διάθεση, το χιούμορ, οι καθαρές γραμμές, τα ιδιαίτερα σχέδια ακολουθούν τις τάσεις της εποχής, διατηρώντας ταυτόχρονα μία προσωπική σφραγίδα. Αναζητώντας τις χειροποίητες δημιουργίες της, ανακάλυψα το e-concept shop, www.ekaterini.gr όπου «χάθηκα» μέσα στα πρωτότυπα αξεσουάρ της, τα οποία οφείλω να ομολογήσω πως είναι γεμάτα «προσωπικότητα» κι αυτό με έκανε να ασχοληθώ τόσο πολύ μαζί τους! Το παντατίφ σε σχήμα τιμόνι με πέτρες Swarovski, το πλεκτό βραχιόλι με κρεμαστό charm άγκυρα με πέτρες Swarovski, το βραχιόλι σε σχήμα ψαράκι με πλέξη μακραμέ είναι μερικές από τις πιο μοδάτες καλοκαιρινές νότες που αξίζει να προσθέσετε στα summer looks σας ενώ το φουλάρι στις αποχρώσεις της θάλασσας και η εκθαμβωτική πράσινη τσάντα που δεν θα φοβηθείτε να πάρετε μαζί σας ακόμα και στην παραλία καταφέρνουν να ολοκληρώσουν με τις πιο ωραίες επιλογές το «ταξίδι» μας στα καλοκαιρινά trends!

Extra summer style: Μην αγνοήσετε τα ethnic σκουλαρίκια γεμάτα με μεταλλικά φλουριά με πέτρες και χάντρες Swarovski, το βραχιόλι από σμάλτο και κορδόνι με πέτρες Swarovski καθώς και το μακρύ κολιέ-rosario με πέρλες Swarovski και με χάντρες φίδι!

[gallery-353933] More info Μπορείτε να τα δείτε από κοντά τα κοσμήματα  EKATERINI στα παρακάτω καταστήματα: Αθήνα: Βούλης 22 Σύνταγμα , Τηλέφωνο: 210 3220067 Μύκονος: Ματογιάννη & Ενόπλων Δυνάμεων, Μυκόνος, Τηλέφωνο : 22890 78876 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.