ΣΤΙΛ SHOPPING

Οι 10 καλύτερες αγορές του Καλοκαιριού!


23 Ιουλίου 2014

Επιλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν και υιοθετήστε τις ανεπιφύλακτα.

Για όσες γυναίκες οι διακοπές θα ξεκινήσουν άμεσα, θα πρέπει να σας αναμφισβήτητα να σας βρούνε με στιλ και τις πιο δυνατές τάσεις στη βαλίτσα σας. Με την έναρξη κιόλας των εκπτώσεων είναι μία καλή ευκαιρία να «επενδύσετε» σε κάποια κομμάτια που θα απογειώσουν το στιλ σας. Το Jenny.gr ξεχώρισε τα πιο απαραίτητα κομμάτια του καλοκαιριού και σας βοηθάει να τα βρείτε στην αγορά!

1. Δευ υπάρχει πλέον λόγος να ταλαιπωρείτε τα πόδια σας με σανδάλια που φοράτε στο γραφείο ή τη βραδινή έξοδο, εφόσον οι φετινές τάσεις «προνόησαν» με άνετα σανδάλια με χοντρό τακούνι που μπορούν να σταθούν με κομψότητα στις διάφορες περιστάσεις σας. Το κλασσικό μαύρο είναι μία ασφαλής επιλογή ενώ αν αισθάνεστε πιο τολμηρές, «επενδύστε» σε ένα φλογερό πορτοκαλί.

2. Δεν έχετε όρεξη να ετοιμαστείτε και θέλετε να ρίξετε γρήγορα κάτι ανάλαφρο πάνω σας; Ένα cool κι αέρινο φόρεμα με prints θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

3. Sportive bra top: Τα bra-μπλουζάκια έκαναν αισθητή την παρουσία τους τη φετινή σεζόν γι αυτό αξίζει να επενδύσετε σε ένα με αθλητικό ύφος και να το φορέστε από τα casual looks μέχρι το κλασσικό blazer.

4. Τα μποέμ αξεσουάρ βγήκαν στην πρώτη γραμμή των επιθυμητών αγορών μας γι αυτό προτιμήστε ανεπιφύλακτα ένα boho & ethnic κολιέ με χρώματα, κεντήματα και χάντρες.

5. Για τη φετινή σεζόν είναι υπέροχο τα καθημερινά γυαλιά σας να αποκτήσουν μία extreme αίσθηση με cat-eye ή ρετρό επιλογές που παίζουν με τα χρώματα στους φακούς και τις διχρωμίες.

6. Η denim φούστα κάνει δυναμικό comeback και δεν έχετε παρά να το τιμήσετε. Επιλέξτε την μίνι ή ψηλόμεση και pencil ή closs style ή μίντι και φορέστε την ακόμη και στο γραφείο για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

7. Αντικαταστήστε το κλασσικό δερμάτινο clutch σας με ένα boho τσαντάκι που «ταλαντεύεται» ανάμεσα σε ethnic επιρροές ή σε μία τσάντα-ταγάρι. Το αποτέλεσμα θα δώσει μοδάτη διάθεση στα καλοκαιρινά looks ακόμη και τα «αυστηρά».

8. Τα σανδάλια μετατρέπονται σε hot κομμάτι των βραδινών looks σας. Δερμάτινα λουριά αποκτούν μεταλλικές υφές κι ανεβαίνουν ψηλά στον αστράγαλο αποτελώντας δυναμικά παπούτσια του βραδινού φορέματος σας.

9. Η ανανεωμένη εκδοχή του ολόσωμου μαγιό που συνδυάζει το κλασσικό και σοφιστικέ στιλ προσθέτοντας flirty και funky λεπτομέρειες κερδίζει τις εντυπώσεις και το καθιστά ποθητό κομμάτι των beach looks μας.

10. Είτε πρόκειται για ένα κλασσικό ζευγάρι sneakers είτε για τη φρέσκα τάση των slip-on sneakers, μην παραλείψετε να τα συμπεριλάβετε στην καλοκαιρινή ντουλάπα σας. Κι αυτά σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες και τη νέα σεζόν που θα μας έρθει.

[gallery-364187] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.