ΣΤΙΛ SHOPPING

EKATERINI Mykonos Concept Store: Ανακαλύπτοντας το μαγικό κόσμο της σχεδιάστριας


1 Αυγούστου 2014

Από τη Δήμητρα Τζαρέλα

Μία βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου ήταν η αρχή μίας απόλυτα fashion εμπειρίας.

Μία μίνι απόδραση στο νησί των ανέμων ήταν η αφορμή -πέρα από τις βουτιές και τα δροσιστικά cocktails στις υπέροχες παραλίες- να περπατήσω στα σοκάκια του νησιού και να «χαθώ» στην φημισμένη αγορά της Μυκόνου. Κι επειδή οι αδυναμίες δεν κρύβονται και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας, ο μαγικός κόσμος του EKATERINI Mykonos Concept Store τράβηξε την προσοχή μου και πολύ από τον –ομολογουμένως διαθέσιμο- χρόνο μου καθώς ήθελα να ανακαλύψω όσα περισσότερα μπορούσα. Πιο συγκεκριμένα στάθηκα στα πρωτότυπα κοσμήματα με τη χαρακτηριστική σφραγίδα της σχεδιάστριας που τους δίνει καθαρές γραμμές, χιουμοριστική διάθεση, ιδιαίτερα σχέδια αλλά και στα must-have σανδάλια, στις funky τσάντες, στα oversized & stylish ρολόγια OOZOO και βέβαια στην πιο hot τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από τα metallic & shinny tattoos. Στα τελευταία, μάλιστα, οφείλω να ομολογήσω πως αφιέρωσα και τον περισσότερο χρόνο καθώς δεν γινόταν να μην τα δοκιμάσω! «Περιηγηθείτε» κι εσείς μαζί μου στον γεμάτο χρώμα, στιλ κι άποψη χώρο της σχεδιάστριας EKATERINI κι είμαι σίγουρη πως αν βρεθείτε στη Μύκονο δεν θα παραλείψετε να το επισκεφτείτε! Εξάλλου, το σημείο που βρίσκεται είναι ιδιαίτερα κεντρικό, στα Ματογιάννια, οπότε σίγουρα θα σας βγάλει ο δρόμος για μία αξέχαστη shopping εμπειρία!

[gallery-367431] More info: Μύκονος: Ματογιάννη & Ενόπλων Δυνάμεων, Μύκονος, Τηλέφωνο : 22890 78876 Αθήνα: Βούλης 22 Σύνταγμα , Τηλέφωνο: 210 3220067 E-concept shop, www.ekaterini.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.