ΣΤΙΛ SHOPPING

New entry για το Exclusive shop του Jenny.gr


13 Ιανουαρίου 2015

buy_button1.jpg
Το  Exclusive shop του Jenny.gr και η  Ελληνίδα σχεδιάστρια Δρόση Ευαγγελία συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι ένα syper stylish ζευγάρι ankle μποτάκια από faux ponyskin με κορδόνια. Ως χειροποίητες δημιουργίες, το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό (και exclusive για το Jenny.gr) με τα animal prints να διαφοροποιούνται αποτελώντας την πιο stylish έκπληξη.

2

Για πολλές γυναίκες τα παπούτσια αποτελούν αγαπημένο γυναικείο φετίχ και λατρεύουν να επενδύουν σε παπούτσια εκκεντρικά και ιδιαίτερα που κάνουν τη διαφορά στο πέρασμά τους. Τα prints στα παπούτσια σας, μπορούν να πετύχουν το extreme αποτέλεσμα που θέλετε. Για τη φετινή σεζόν τα animal prints κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ ένα ζευγάρι printed παπούτσια είναι αρκετό από μόνο του για να δώσει ένταση και στιλ στα πιο μίνιμαλ outfits σας. More info: Η φόδρα είναι από γνήσιο δέρμα και η σόλα ελαστομερή-αντιολισθητική. Αγοράστε το εδώ. buy_button1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.