ΣΤΙΛ SHOPPING

Η Άνοιξη ήρθε και μαζί της η αγάπη μου για τα νέα Keds!


6 Απριλίου 2015

155.jpg

Διανύουμε μία μεταβατική περίοδο στιλιστικά κι αυτό οδηγεί σε αρκετό ψάξιμο για την ανανέωση της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας. Στο πλαίσιο αυτό μία βόλτα στα μαγαζιά με οδήγησε να γνωρίσω από κοντά –και φυσικά να λατρέψω- τη νέα, ανοιξιάτικη συλλογή Keds.

6

Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα TSOUDEROS της Πανεπιστημίου δημιούργησα μια μικρή αναστάτωση -θα έλεγα- καθώς δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαλέξω! Έτσι κατέληξα να δοκιμάσω σχεδόν όλα τα χρώματα και prints από τη νέα συλλογή μέχρι να φτάσω στην τελική απόφαση! Leopard prints, χαριτωμένα λουλουδάκια, funky ποδήλατα και κλασσικές μονοχρωμίες ήταν μερικά από τα σχέδια που μου τράβηξαν την προσοχή και νομίζω πως θα καταλάβετε το λόγο. Ταιριάζουν όλα με το casual denim ή τα χρωματιστά παντελόνια της Άνοιξης και το μόνο που θα χρειαστώ είναι ένα μονόχρωμο t-shirt κι είμαι έτοιμη.

1

5

4

3

Μετά από αρκετή σκέψη αυτό είναι το ζευγάρι όμως που με κέρδισε! Τα πολύχρωμα και λουλουάτα sneakers από τη συλλογή Taylor Swift for Keds με λευκά ή κόκκινα κορδόνια!

2Νομίζω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου! 'Ο,τι πρέπει για να συνειδητοποιήσω πως έφτασε η Άνοιξη και να μπω στο κλίμα με τα πιο stylish βήματα! Αλλά ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω. Η άνεση, το girly & cool αποτέλεσμα είναι σίγουρα σε όλες τις περιπτώσεις.

7

[gallery-438372] More info: ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ε ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, Τηλ. 2295022625-9.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.