ΣΤΙΛ SHOPPING

New entry: Boho, feather pendant & earings στο Exclusive Shop by Jenny.gr


8 Απριλίου 2015

IMG_5028.jpg

Τα trends απαιτούν boho στιλιστικές πινελιές και αυτή τη σεζόν. Το Exclusive Shop του Jenny.gr ακολουθώντας τις τελευταίες επιταγές της μόδας φιλοξενεί το boho-chic κολιέ και τα feather earrings -made by Danai Giannelli.

Με πολύχρωμο μεταξωτό σχοινί και χρυσό ή ασημί φτερό, το boho pendant είναι ιδανικό για όλα τα γούστα. Φορέστε το μακρύ ή ψηλά στο λαιμό ή για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα συνδυάστε τις διαφορετικές μεταλλικές αποχρώσεις ακολουθώντας τις τάσεις της νέας σεζόν που θέλει τα boho-chic κοσμήματα στο προσκήνιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μονόχρωμο t-shirt κι είστε έτοιμες για τα πιο μοδάτα spring looks.

IMG_5034

buy_button1

Details: Διατίθεται σε χρυσό (70€) ασήμι (58€) Το κάθε pendant έχει διαφορετικές αποχρώσεις μεταξωτού σκοινιού.

IMG_5068

Τα boho-chic σκουλαρίκια σε χρυσό ή ασήμι μπορούν να κάνουν τις εμφανίσεις σας ξεχωριστές. Απογειώστε το μίνιμαλ, casual look σας με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ή ασημένια για όσες προτιμούν τις μεταλλικές αποχρώσεις. Το δυναμικό comeback τους έρχεται να βάλει τα σκουλαρίκια -όσο εντυπωσιακά κι αν είναι- στο επίκεντρο της καθημερινότητας και να συνοδεύσει με χάρη κι ιδιαίτερο χαρακτήρα το αέρινο office αλλά και βραδινό look.

IMG_5072

buy_button1

Διατίθενται σε: Χρυσό Ασήμι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.